Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını surduruyor
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını surduruyor
-
04-10-2019, 20:41:58Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını surduruyor Bolu’da, yeni sezon hazırlıklarını surduren Sivasspor’un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, iyi bir kamp gecirdiklerini belirterek, "Kaliteli transferlerle ilk 6’nın icerisinde olacağımızı duşunuyorum” dedi. Spor Toto Super Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kampa girdiği Bolu’nun Gerede ilcesinde surduruyor. Kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktor Rıza Calımbay eşliğinde yapılan akşam antrenmanında, duz koşu, ısınma, pas ve taktik calışmaları gercekleştirdi. Antrenman oncesinde kampı değerlendiren Sivasspor’un tecrubeli orta saha oyuncusu Hakan Arslan, “Oldukca faydalı bir kamp calışması geciyor. Ozellikle havalarında serin ve ılık gecmesi efor acısından bizleri olumsuz etkilemiyor. Gayet iyi bir ortam var. yeri geliyor cift antrenmanla, yeri geliyor 3 antrenmanlarla yeni sezona hazırlanıyoruz” dedi. Sivasspor’un yeni bir yapılanma icerisinde olduğunu ve yeni oyuncuların katılacağın belirten Arslan, “Gectiğimiz sezondan aramızda olmayan bircok arkadaşımız var. Yeni bir yapılanma icerisine girdik. Sivasspor adına yeni bir oluşum var. Bu oluşumdan kuvvetli cıkacağımızı duşunuyorum. Sonucta yonetim eksiklerimiz biliyor. Bu yonde calışmaları var. Bu onların işi. Biz burada bulunduğumuz arkadaşlarımızla birlikte yeni sezona iyi hazırlanıyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarımızla birlikte de guclu bir Sivasspor umuyoruz ve yeni sezon icinde de hedefi olan bir Sivasspor duşunuyoruz” şeklinde konuştu. Bolu kampını Malatyaspor ile yapacakları hazırlık macıyla tamamlayacaklarını ifade eden Arslan, “Kampın son gununde Malatyaspor’la hazırlık macı oynayacağız. İkinci etapta Hollanda kampımız var. Burada da daha fazla mac yapma şansımız olacak. 3 tane hazırlık macımız var. Hollanda kampından sonra da Turkiye’ye donduğumuzde hazır bir Sivasspor olacak” dedi. Arslan son olarak, hedeflerinin ilk 6 icerisinde yer almak olduğunu soyleyerek, “Rıza hocanın olduğu takımlarda her zaman hedef olur. Hedefi takımlar, oyuncular ve hoca belirler. Bence kaliteli transferlerle birlikte bu sezon ilk 6’nın icerisinde olacağımızı duşunuyorum” ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________