Yeni sezona Bolu'da hazırlanan Demir Grup Sivasspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla calışmalarına devam etti. Teknik direktor Rıza Calımbay yonetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Pas calışmasıyla devam eden antrenman taktik ve kuvvet calışmalarıyla devam etti. Antrenman oncesinde kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Hakan Arslan basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Faydalı bir kamp donemi gecirdiklerini ifade eden Hakan Arslan, "Ozellikle havaların da serin ve ılık gecmesi efor acısından bizleri olumsuz etkilemiyor. Gayet iyi bir ortam var. Bulunduğumuz ortam son derece musait bizim icin. Yeri geliyor cift antrenman, yeri geliyor 3 antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Gectiğimiz yıldan aramızda olmayan bircok arkadaşımız var. Yeni bir yapılanma icine girdik. Yeni bir oluşum var Sivasspor'da. Bu oluşumdan kuvvetli cıkacağımızı duşunuyorum. Sonucta yonetimimiz eksiklerimizi biliyor. Bu yonde calışmaları var. Biz burada bulunduğumuz arkadaşlarla birlikte yeni sezona iyi hazırlanıyor. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarla birlikte guclu bir Sivasspor umuyoruz." diye konuştu. "YENİ SEZONDA GUCLU BİR SİVASSPOR'UN ORTAYA CIKACAĞINI DUŞUNUYORUM" Yeni sezonda guclu bir Sivasspor'un ortaya cıkacağını duşunduğunu belirten tecrubeli futbolcu, "Bakıldığı zaman ilk kampımız. Genel anlamda kondisyona, kuvvete dayalı geciyor. Kampın son gununde Malatyaspor ile hazırlık macı oynayacağız. İkinci etap hazırlıklarını da Hollanda'da yapacağız. Orada daha fazla arkadaşlarla birlikte daha fazla mac yapma şansımız olacak. Hazırlık maclarımız var. Hollanda kampından sonra Turkiye'ye donduğumuzde tam anlamıyla hazır bir Sivasspor olacak. İdmanlarımız keyifli geciyor. Kondisyonun yanı sıra top antrenmanlarımız da oldukca zevkli geciyor. Kondisyon yukluyoruz, depoluyoruz. Dar alan maclarla da keyifli antrenmanlar oluyor. Birbirimizi tanıma fırsatı buluyoruz. Gecmişte de Rıza hoca ile calıştığım icin istediklerini cok iyi biliyorum. Hedefi her zaman yuksekte olan hocamız. Diğer arkadaşlarımızı da bu duşunceye adapte edersek, katılacak arkadaşlarımızla birlikte yeni sezonda guclu bir Sivasspor'un ortaya cıkacağını duşunuyorum ben" ifadelerini kullandı. "İLK 6'NIN İCERİSİNDE OLACAĞIMIZI DUŞUNUYORUM" Yeni sezonda ilk 6 icerisinde yer alacaklarını duşunduğunu aktaran Hakan Arslan, "Rıza hocanın olduğu takımlarda her zaman hedef olur. Hedefi; takımlar, oyuncular ve hoca belirler. Once kaliteli transferlerle birlikte bu sezon ilk 6'nın icerisinde olacağımızı duşunuyorum" şeklinde konuştu. gunluk gazeteler