Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Bursaspor Taraftarlar Derneğini Ağırladı
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Bursaspor Taraftarlar Derneğini Ağırladı
-
04-10-2019, 20:39:45Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Bursaspor Taraftarlar Derneğini Ağırladı Akhisar: (Kenan MOLLA) Bursaspor Taraftarlar Derneği başkanı Mesut Ağrak ve Bursa Taraftarın Sesi Dergisinin mudurluğunu yapan oğlu Batuhan Ağrak ile birlikte Akhisarspor taraftarları Derneğini ziyaret etti. Eşinin Akhisarlı olması nedeniyle Yeşil Siyahlı renklere sahip olan Akhisar Belediyespor’u sevdiğini dile getiren Mesut Ağrak, Akhisarspor Taraftarları Derneği ziyaret ederek, Dernek başkanı Nihat Uz’ Bursaspor’un 45 numaralı arkasında Nihat Uz yazılı formayı hediye ederken Başkan Nihat Uz’da Mesut Uğrak’a Akhisar Belediyespor’un yeşil siyahlı atkısını hediye etti Eşinin Akhisarlı olması nedeniyle Akhisar’ı seven Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak;” Akhisar’da ve burada olmaktan dolayı cok mutluyum. Super Lig’de bu yıl kaldığımıza cok sevindim, bu yılda daha iyi bir yerde olacağımıza inanıyorum. Ben 18 yaşından beri Bursasporluyum. 19 yıldır Bursaspor Taraftarlar Derneğinin başkanlığını yapıyorum. Bu yılın sonunda şehir merkezindeki stadımızdan ayrılarak yeni yapılan ve Aralık ayı sonuna doğru acılışı yapılacak 43 bin 600 kişilik stadımızı acacağız. İnşallah sizinde stadının kısa surede biter de maclarınızı Akhisar’da oynarsınız diyerek sozlerini tamamladı. Ziyarette konuşan Akhisarspor Taraftarları Derneği Başkanı Nihat Uz;” Akhisar’ımızın eniştemisiniz, Akhisar’ımıza ve derneğinize hoş geldin. Bizleri ziyaretiniz ile onurlandırdınız. Biz dernek olarak sadece futbol değil Akhisarspor’umuzun her turlu faaliyetini destekliyoruz. Spor Dostluk ve Kardeşliktir anlayışını tum Turkiye’ye gostermek istiyoruz. Tekrar Derneğimizi ziyaret etmenizden dolayı şahsım ve yonetim kurulumuz adına teşekkur ediyorum” dedi. __________________