Bursaspor’un başarılı oyuncusu Şener Ozbayraklı, yeşil-beyazlı taraftarın kendisine sahip cıktığını belirterek, ’Sağ bek oynadığım icin fazla goz onunde değilim ama taraftarın bana dışarıda bakış acısı cok farklı. Beni sevdiklerini belli ediyorlar’ dedi. Bursaspor’un başarılı oyuncusu Ozbayraklı, yeşil-beyazlı taraftarlardan ovguyle bahsetti. Dışarıda, yaşının fazla olduğunu soylediklerini dile getiren yetenekli futbolcu, ’Futbol insanı geliştiriyor. İnsanın şekli farklı da olabiliyor. Benim yaşım 23 ve gayet gencim’ diye konuştu. ’HİCBİR ZAMAN KENDİMİ SALMAM’ Bursaspor taraftarının kendisine cıktığının altını cizen Ozbayraklı, şunları soyledi: ’Sağ bek oynadığım icin pek goz onunde değilim, ama taraftar beni sevdiğini belli ediyor. Dışarıda bana bakış acıları cok farklı. Tabi ki de şakalaşarak beni uyarmaları oluyor. Ama bunlar guzel şekilde yapılıyor. Onların uyarmaları cok guzel, ama ben yapım gereği hicbir zaman kendimi salmam. Elimden gelenini en iyisini yapmaya calışırım. Bu durum futbolda her zaman var. Ben takım arkadaşlarıma ihanet etmeyi sevmem. Bizi destekleyen taraftarımız var. Onları mahcup etmek istemem. Cok guzel taraftarımız var.’ ’TARAFTARIMIZ BİZE İNANILMAZ DESTEK OLUYOR’ Yeşil-beyazlı taraftarlardan ovguyle bahseden genc futbolcu, “Daha once oynadığım takımlarda hic taraftara karşı oynamadım. Şimdi ise itici bir gucle oynuyorum. Taraftarımızın inanılmaz desteği var. Başlarda itici guc olduğunu farkına varamadım. Ama zaman gectikce daha iyi anlamaya başladım. Bizim taraftarımız cok farklı. Bize her zaman desteklerini gosteriyorlar. Bizi yalnız bırakmıyorlar. Taraftar herkesin dilinde artı birdir. Ama Bursaspor taraftarı bundan daha farklı. Bizi her zaman onde gosteriyorlar. Mac fark etmiyor. Bizi her zaman desteklemiyorlar. İnşallah bizi her zaman desteklerler’ şeklinde konuştu. Olayspor