Diyarbakır'da Okturen aday!
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Diyarbakır'da Okturen aday!
-
04-10-2019, 20:38:31Diyarbakır Valisi Huseyin Avni Mutlu, Diyarbakırspor yonetimine eski başkanlardan Adnan Okturen'in aday olduğunu soylerken; adaylığını acıklayan Okturen guclu bir yonetimle geldiklerini acıkladı. 'Terorun gercek yuzu' konulu resim sergisi acılışına katılan Diyarbakır Valisi Huseyin Avni Mutlu, Diyarbakırspor ile ile ilgili onemli acıklamalarda bulundu. 2 yıldan bu yana yonetim boşluğundan doğan sıkıntıları gidermek icin kamu kurum yoneticilerin bugune kadar Diyarbakırspor'a destek verdiğini belirten Vali Huseyin Avni Mutlu, "Yonetime aday cıkmasının ardından gecici yonetim, 28 Aralık'ta kongre kararı almıştır. Umit ediyorum bu kongre sonucunda secilecek yonetim Diyarbakırspor'un ihtiyacı olan tesisleşme, altyapı ve profesyonel takım oluşturma konusunda caba sarf eder. Hicbir zaman sadece yonetime bel bağlamak doğru değildir. Her hususta olduğu gibi birlik ve beraberlik icerisinde hareket etmeliyiz. Dolayısıyla bir yonetim oluşturduktan sonra butun taraftarların ve camianın yonetimin arkasında kenetlenmesi, takımlarına sahip cıkması lazım. Kulupte daha once de yoneticilik yapmış Adnan Okturen'in liste oluşturma calışmalarını goruyoruz. Şimdiden yeni yonetime başarılar diliyorum. Biz iyi ve kotu gunde her zaman Diyarbakırspor'un yanında olacağız" ifadelerini kullandı. Diyarbakırspor Başkan Adayı Adnan Okturen ise, cok guclu bir yonetim listesiyle kongreye gideceklerini soyleyerek, "Diyarbakırspor konusunda her şeyin en iyisini ve en guzelini yapmak icin goreve talip olduk. Daha onceki yıllarda da zorlu gorevlerde bulunduk. Diyarbakırspor'un bircok konuda değişikliklere ihtiyacı vardır. Diyarbakırspor taraftarların arzuladığı bir takım oluşturacağız" dedi. __________________