Yonetim Kurulumuz,Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Faruk CELİK`i Ankara`daki makamında ziyaret etti. Başkanımız İbrahim Yazıcı`nın yanı sıra yoneticilerimiz Osman Celik, Serkan Sabuncuoğlu, Suat Mutafoğulları, Suat Ozkan, Hasan Saltan, Nedim Celik, Recep Bolukbaşı, İrfan koc, Mehmet Cavuşoğlu ve Lutfu Turkkan`ın katıldığı ziyarette Başkan İbrahim Yazıcı, Bakan Faruk Celik`e Bursaspor forması takdim etti. Bakan Celik yaptığı konulmada şunları soyledi; “Cok arzu etmeme rağmen Bursaspor Yonetim Kuruluyla bir araya gelme imkanımız olamadı. Bugun buraya gelerek beni cok mutlu ettiler. Bursa`yı ve Bursaspor`u değerlendirme fırsatı bulduk. Bursaspor hepimizin ortak değeri . Bu takımın başarılı olma zorunluluğu var. Uzunca sure yaşanan sıkıntıları Bursa ve Bursasporluların geride bırakması gerekiyor artık. Bu sorumluluk icerisinde Bursa`ya yakışır bir yonetim anlayışı sergilememiz gerekiyor.” “Bizim de Bursaspor`un yanında olma durumumuz var. İnşallah onumuzdeki surecte Bursaspor icin ne yapılması gerekiyorsa bir an once harekete gececeğiz . Bursalı dostlarımıza , Bursalı iş adamları ve sanayicilerimize Bursaspor`a destek olmaları icin cağrıda bulunuyorum. Ekonomik acıdan Bursaspor`dan cok daha kotu durumda olan kulupler var. Eğer Bursaspor`un geleceğini kurtarmak icin bir caba icerisinde olmazsak Allah korusun daha kotu gunler gorebiliriz.Bursasporlular boyle kotu gunler gormeyi hak etmiyor . Canla başla Bursaspor`un kaderinin olumlu yonde cevrilmesi icin şehir harekete gecmeli . Oncelikle bu yonetimi ve cabayı bir şans olarak gorup herkesin katkı koyması gerekiyor. Umarım onumuzdeki gunlerde yapacağımız goruşmelerle kalan mevcut sorunları aşarak Bursaspor`u başa gureşen bir takım haline getiririz.” “Turkiye`nin 4. buyuk kentiyiz. İhracatta ikinci buyuk şehriyiz. Neden ilk beşte olup diğer takımların korkulu ruyası olmasın. Buna hicbir engel yok . Bu alt yapı Bursa`da var. Bunu gercekleştirmek icin bir iradeye gerek vardı. Bu irade oluşmuş durumda. Geriye kalan bir butunleşmeye ihtiyac var. Bunu da el birliğiyle sağlar ve hep beraber ‘Bursaspor` dersek inanıyorum ki Bursa`nın caddeleri Bursalılara ve bize dar gelecek . Biz de bu konuda yardımcı olacağız .” Başkanımızİbrahim Yazıcı ise ziyaret sonrası yaptığı acıklamada, “Yonetim kurulumuz ile birlikte bakanımıza ziyarette bulunduk. Bursaspor`un bugunku durumu ile ilgili kendilerine ayrıntılı bilgi verdik. Kendileri de Bursaspor`un icinde bulunduğu durumun farkında . Son derece guzel bir goruş alış-verişimiz oldu. Sayın bakanımızdan cok guzel sozler aldık . Herhalde onumuzdeki gunlerde guzel şeyler olacak” dedi. Yaklaşık 1 saat suren toplantının ardından Bakan Celik , yoneticilerimiz ve basın mensuplarıyla birlikte oğle yemeği yedi.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bakan Celik'i Ziyaret Ettik