Avcı'dan Ayman'a sert tavır!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Avcı'dan Ayman'a sert tavır!
-
04-10-2019, 20:38:12İstanbul Buyukşehir Belediyespor Teknik Direktoru Abdullah Avcı Trabzonspor karşısında cok gol kacırdıklarını soylerken, bordo mavili takımın Mısırlı futbolcusu Ayman'ı ağır bcimde eleştirdi. Avcı ilk 45 dakikalık bolumde dengeli bir oyun olduğunu belirterek, ''Normalde oyun formatımızdan biraz uzak oynadık. Ama ikinci yarıda yediğimiz ilk gole kadar butun ustunluk bizdeydi. Macı belki 2-0 veya 3-0'a getirme fırsatımız da vardı, ama değerlendiremedik. Trabzonspor'u tebrik ediyorum'' diye konuştu. Trabzonsporlu oyuncuları bir kişi haric fair-play bakımından kutladığını ifade eden Avcı, ''Ayman'ı bu kişilerden ayırıyorum. Yediğimiz ikinci gol oncesi yaptığı hareketleri kınıyorum. Turk futbolunda boyle oyunculara prim vermeyelim'' dedi. İstanbul Buyukşehir Belediyesporlu futbolculardan Efe ise macı son 15 dakikada kaybettiklerini belirterek uzgun olduklarını soyledi. Rızvan da zor bir mac olduğunu, puan almak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydederek uzgun olduğunu ifade etti. __________________