Bursaspor ilk kez mi deplasmanda yenildi? Hayır... Bursaspor ilk kez mi deplasmanda 5 gol yedi? Hayır... Ama Bursaspor ilk kez bu kadar kimliksiz, kişiliksiz ve ruhsuz mucadele etti... Tarihinin en kotu performansıdır Akhisar karşısındaki Bursaspor'un sergilediği futbol... Sahada ayakta kalan, kazanmak icin varını ortaya koyan bir futbolcu yoktu... Kulubede de teknik direktor... Mutlu Topcu oyuna bir gram bile mudahale edemedi... Bunun gununde olmamakla falan ilgisi yok... Ne de parayla pulla... Akhisar cok mu para veriyor futbolcularına... Yonetim, teknik heyet ve futbolcusuna kadar tamamıyla erozyona uğramış bir Bursaspor var ortada... Daha once de yazdım, yine yazıyorum... En kotu karar kararsızlıktan iyidir... Bursaspor gunu gecirmeyle, karar alamamanın verdiği sıkıntıyla yoluna devam ettiği surece başarılı olamaz... Olması da mumkun değil zaten... Sorarım size... Bursaspor teknik direktorunu kac gunde buldu? Hangi kapıları caldı? Bursaspor hÂl sportif direktor icin Omer Erdoğan'dan haber bekliyor, olmayacak Ivan Ergic'le kamuoyunu meşgul ediyor... Kusura bakmayın ama Bursaspor'un imajını da bu tarz tutumlarla zedelemeyin... Taraftarın verdiği tepkiye gelince... Manisa'daki tepki yerinde ve manidardır... Cıkarılması gereken cok onemli dersler vardır... Eğer ortada tribunu terk etmiş bir taraftar varsa, koltukta da oturmanın fazla bir anlamı yoktur aslında... Vakit yakınken artık bir karar almalı ve arkasında durulmalıdır... Yoksa bu camia sorumluları tarih boyunca unutmayacaktır... Suha Gursoy