Akhisar mı cok iyiydi yoksa Bursaspor mu cok kotuydu onu biraz sonra anlatırız ama inanın benim de daha 28. dakikada cıkıp gidesim geldi… Taraftarlar cok bile dayandı, ilkyarının bitmesini bekledi… Gelelim baştaki soruya; Bursaspor cok kotuydu, teknik heyet de dahil… Ve işin enteresan tarafı birileri bize, size yalan soyluyor… Mutlu Hoca, referandum arasını iyi gecirdiklerini, cok calıştıklarını ifade ederken, herhalde oyuncuları idmanlarda onun gozunu boyuyordu… Cok calışmak buysa, calışmamış hallerini duşunmek bile istemiyorum… Bu 5-1’in bir sorumlusu olmalı… Futbolcu milleti bir mac iyi 2 mac kotu oynuyorsa ortada buyuk bir sorun var demektir… Allah aşkına dunku Bursaspor kadrosundan onumuzdeki sezon kimi gormek istersiniz; Batalla ve Harun da dahil… Ben başkanın yerinde olsam alayını gonderirdim… Bu işi cocuk oyuncuğuna cevirdiler cunku. Zannediyorlar ki, onlara dayalı bir sistemle gidiyor Bursaspor. Sercan dururken, John değişikliğini sacma buldum ama Mutlu Hoca’ya da yazık. Kariyer planları yaparken, oyuncuları tarafından sabote ediliyor. Tamam, kapasitesi duşuk olabilir ama bu zulmu Başkan gibi o da hak etmiyor. Yerinde olsam daha fazla uğraşmam bırakırım… Abartmıyorum, Akhisar dun Bursaspor kalesine 5 kez geldi hepsi gol oldu. 10 kez gelseler duşunun artık. Hem de bu Akhisar, kalite olarak Bursaspor’dan 10 gomlek duşuk. Dediğim gibi bu utanc verici sonucun bir faturası olacaktır, olmalı da… Yonetime mi, teknik heyeti mi, oyunculara mı artık dort gozle bekliyoruz… Mahalle takımlarına karşı alınan galibiyetlere 30 bin lira prim isteyenler şimdi 30 bin kere pişmanlıklarını anlatırlar mı sizce? Goreceğiz! Orhan Guney
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mutlu hoca sabote ediliyor!