Malatya'da toplantı yarın Malatyaspor'da yeni yonetim kurulu, yarın futbolcularla bir araya gelecek. Malatyaspor Yonetim Kurulu Uyesi Ali Cengiz, futbolculara Kocaelispor macı sonrasında bir gun izin verildiğini belirterek, "Yarın Malatya'da toplanacak olan futbolcularla yonetim kurulu olarak toplantı duzenleyeceğiz" dedi. Kocaelispor deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyeti değerlendiren Teknik Direktor Sinan Alkış ise, Kocaelispor karşısında rakibe gore zaman zaman ustun bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Kalemizde golu gordukten sonra macı bırakmadık ve beraberliği sağldık. Ama daha sonra kalemizde gorduğumuz şanssız iki golle sahadan mağlup olarak ayrılmamıza sebep oldu. İyi oynamamazı rağmen mağlup olduğumuz icin cok uzulduk. Kaybettiğimiz puanları bu hafta Orduspor karşısında telafi edeceğiz" diye konuştu. Malatyaspor'un kongresinde İlhan Kavuk'un başkanlığındaki yonetimin işbaşına gelmesini de değerlendiren Alkış, kulubun uzun zamandır cok zor gunler gecirdiğini ve zor şartlar altında takımı calıştırdığını ifade ederek, yeni yonetimin işbaşına gelmesiyle futbolcuların da moralinin yerine geldiğini, bundan sonraki surecin Malatyaspor icin cok daha iyi olacağını soyledi. Bu arada Sarı-kırmızılı takım, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Orduspor macının hazırlıklarına yarın Pınarbaşı Tesisleri'nde saat 14.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Malatya'da toplantı yarın