Erkan Korustan başkanlığındaki yonetim kurulunu Olay Medya’da ağırlayan Devlet eski Bakanı Cavit Cağlar, “Bursaspor hepimizin kulubu. Seyircimizin biraz sabır gosterip desteğini esirgememesi gerekiyor” dedi. Bursaspor Kulubu Başkanı Erkan Korustan, yonetim kurulu uyeleriyle birlikte Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yonetim Kurulu Başkanı Cavit Cağlar’a i-adei ziyarette bulundu. Konuklarını Olay Medya’da ağırlayan Cavit Cağlar, ozellikle yeşil beyazlı taraftardan takımlarına sahip cıkmalarını istedi. “Bursaspor hepimizin kulubu. Tum şehrimizin kulubu. Hepimiz Bursaspor’a sahip cıkmak zorundayız” diyen Cağlar, şunları soyledi: ’ESKİSİ GİBİ OLSUNLAR’ “Benim bir tek uzuntum, seyircimiz cok tahammulsuz. Şampiyon olmuş bir ekip var ortada. Bu senede yenildik bir kac mac. Ama guzel bir takıma sahibiz. Yeni oyuncular alıyorsunuz. Siz de goreve yeni geldiniz. İnsanların biraz tahammul etmesi lazım. Sizin ziyaretiniz nedeniyle taraftarımızdan bir isteğim var. Bizim eski taraftarımız gibi olsunlar, takıma sahip cıksınlar. Cunku bizim başka takımımız yok. Bir tek Bursasporumuz var.” ’İYİ GUNLER İLERDEDİR’ “Bizim en buyuk gucumuz seyircimiz. Bursaspor Kulubu’nun eski bir yoneticisi, başkanı ve sevdalısı olarak, sizlere seyircimizin destek olmasını bekliyorum. Sizler bu işe severek geldiniz. Seven insanların hep yanında olmak lazım. Şehrin de bu konuda biraz daha sağduyulu duşunmesi gerektiğine inanıyorum. İyi gunler ilerdedir. Sezon başıdır, yeni bir hocamız oldu. Daum hocamız da sadece Turkiye’de değil dunyada kendini kanıtlamış bir antrenor.” ’BATALLA’YI HATIRLAYIN’ “Bize gelen futbolcuların hepsinin daha once oynadıkları kuluplerdeki kariyerleri belli. Ama bir adaptasyon donemi var. Batalla’nın geldiği gunleri hatırlıyorum. Ertuğrul Sağlam takıma koymuyordu, 18’e zor giriyordu. Şimdi Batalla Turkiye’nin gonlunde bir yıldız oldu, Bursalılar’ın yıldızı. O bakımdan inşallah Galatasaray macıyla iyi bir başlangıc yaparız. Futbol bu yenilmekte var, yenmekte var, berabere kalmakta var. Bursaspor’un her zaman emin adımlarla yukseleceğine inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum.” ’BİRLİKTELİĞE İHTİYACIMIZ VAR’ Yeşil beyazlı kulubun eski başkanı Cavit Cağlar’a i-adei ziyarette bulunduklarını belirten Başkan Erkan Korustan da, “Bizi gelip Bursaspor Kulubu’nde ziyaret etmiştiniz. Birlik beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu gunlerde herkesten destek bekliyoruz. Bu desteği sizden de bekliyoruz. İnşallah Bursasporumuz ozlediğimiz, istediğimiz şekle hep beraber, butun Bursa’nın katkısıyla gelecektir. Şimdiden sizlere teşekkur ediyoruz” dedi. SULEYMAN ŞAHİN’DEN ZİYARET Mersin’de yapılan 17. Akdeniz Oyunları’nda Genel Koordinator yardımcısı olarak gorev yapan Bursa Genclik Hizmetleri ve Spor İl Muduru Dr. Suleyman Şahin de, dun Devlet eski Bakanı Cavit Cağlar’ı ziyaret etti. Şahin, calışmaları hakkında Cağlar’a bilgi verirken, “Bursa’da sizler uzun yıllar Bursasporumuz’a abilik, buyukluk yaptınız. Bursa sporuna buyuk katkılar sağladınız. Bu yılda inşallah sizinde desteğinizle Bursasporumuz ve Bursa’nın diğer branşlarında başarılı olmak icin guc birliği yapacağız. Bursaspor’a ve Bursa’nın sporuna sahip cıktığınız icin teşekkur ediyorum” dedi. Cağlar da, Şahin’e başarılarının devamını dilerken, “Yeni sezon inşallah Turk sporuna hayırlı olur. Başarıların devamını diliyorum” şeklinde konuştu. Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Bursaspor hepimizin’