TFF 1. Lig'de şampiyonluk mucadelesi veren Goztepe'de Okan Buruk'un istifasının ardından goreve getirilen Teknik Direktor Yılmaz Vural işbaşı yaparken, yonetim de futbolcuları uyardı. Başkan Vekili Talat Papatya, takımı Turkiye'nin en kariyerli teknik adamlarından birine emanet ettiklerini belirterek, "Yonetim olarak her zaman oyuncularımızın arkasında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Fakat kalan 9 haftada şampiyonluğa inanmayan varsa derhal burayı terk etsin, boşuna kalabalık yapmasın. Ne Yılmaz hocayı oyalasın ne de bizi" dedi. Yılmaz Vural'ın goreve gelmesiyle yeniden cıkışa gececeklerini sozlerine ekleyen Papatya, "Artık kotu gunleri geride bıraktık. Beyaz bir sayfa acıyoruz. Kalan 9 haftada herkes elinden geleninin fazlasını ortaya koyacak ve hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. Taraftarlara da cağrıda bulunan Talat Papatya şunları soyledi: Seyircimiz her zaman itici gucumuz ve yarıştaki en onemli kozumuz oldu. Bizden desteklerini esirgemesinler. Macların Ataturk Stadı'nda oynanması konusunda talepleri olabilir. Ancak buna karar verecek kişi Yılmaz Vural'dır." VURAL MOTİVE EDİYOR Goztepe ile onumuzdeki sezon sonuna kadar sozleşme imzalayan Teknik Direktor Yılmaz Vural, son 3 haftayı yenilgiyle kapatan futbolcularını motive etmek icin varını yoğunu ortaya koyuyor. Alınan sonucların moralleri bozduğunu ancak kesinlikle pes etmemeleri gerektiğini vurgulayan deneyimli calıştırıcı, "Futbolcularımızın icindeki potansiyeli yeniden ortaya cıkaracağım. Hepsi canavar gibi cocuklar. Kalan 9 macta Super Lig icin herkes canla başla mucadele edecek" diye konuştu. Son haftalarda taraftarın takıma olan tepkisinin futbolcuları olumsuz etkilediğine değinen Vural, "Oyuncular bana oluşan baskının morallerini bozduğunu soyledi. Taraftardan ricam, bitiş duduğu calmadan tepki gostermemeleri. Futbolda 90+6'larda cok goller atılıyor, cok maclar kazanılıyor. Sadece biraz sabırlı olunsun" cumlelerini kullandı. Ote yandan Yılmaz Vural ve Başkan Mehmet Sepil yarın saat 14.30'da Urla Adnan Suvari Tesisleri'nde basın toplantısı duzenleyecek. Haber Kaynak: DHA __________________