Eskiden Bursaspor'da forma giyen Forsell acıklamalarda bulundu. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra bir sure kulup bulamayan ve eski takımı IFK Mariehamn'a donen ve bu sezon başında da Polonya'nın Miedz Legnica ekibine transfer olan Finli oyuncu, mac esnasında Bursa'daki eski takım arkadaşları Harun Tekin ve Enes Unal ile sohbet etti. KEŞKE KALABİLSEYDİM Bursaspor'u yakından takip ettiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Forsell, 'Harun ve Enes'le karşılaşmak guzeldi. Sizleri gormek, Bursaspor'u konuşmak benim icin iyi anılar. Evet belki kendimi gosterme fırsatım olmadı ama tecrube kazandım diyebilirim. Sıkıntılı gunler de gecirdim. İyi arkadaşlıklar da kurdum. İlk kez ulkemden ayrılmıştım, benden beklentilerin de buyuk olduğunu biliyordum fakat cok fazla oynama şansı yakalayamadım. Bursa guzel bir şehir. Taraftarın kulube olan ilgisi mukemmeldi. Keşke daha fazla kalabilseydim' dedi. PİŞMANLIĞIM YOK O donemdeki şanssızlığını Batalla'nın alternatifi olarak gosterilmesine bağlayan 27 yaşındaki Finli oyuncu, 'Ayrıca, Turkiye'de futbol oynamak zor. Kaliteli bir lig. Hele hele Bursa gibi taraftarıyla on plana cıkan bir şehirde daha fazla kendinizi gostermek zorundasınız. Bursaspor'la ilgili kesinlikle bir pişmanlığım yok. Hatta iyi ki gitmişim diyorum. Benim adıma guzel bir tecrube oldu. Şimdi Polonya'dayım. Guzel bir form yakaladım ve Milli Takıma secildim. Turkiye'ye yeniden gelmek benim adıma guzeldi' diye konuştu. Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Bursa'da kendimi gosteremedim.''