Atiker Konyaspor’un yeni yonetim kurulu gorev dağılımı yaptı. Gectiğimiz hafta yapılan genel kurulla birlikte guven tazeleyen Ahmet Şan ve yonetimi, yine gorev dağılımını da belirledi. Gorev dağılımı sonrasında Başkan Ahmet Şan, Futbol Komitesi Başkanlığı'na getirilirken, başkan yardımcıları Abdullah Şanlı ve Celalettin Cakıcı’nın bu komitede gorev alması kararlaştırıldı. Ayrıca yeni yonetim kurulunda ikinci başkan Fatih Yılmaz yuzme branşından sorumlu olurken, başkan vekil Ali Akkanat İstanbul temsilcisi, başkan yardımcısı Ali Kaya reklam ve sponsorluklar sorumlusu, asbaşkan Ali Karacayır dış ilişkiler sorumlusu, asbaşkan Mehmet Gunbaş Ankara irtibat sorumlusu ve diğer asbaşkan Mehmet Tosunoğlu resmi kurumlar ile ilişkiler sorumlusu olarak gorev yapacak. Basın sozculuğune ise başkan yardımcısı Ahmet Baydar getirildi. "Taraftarımızla adı gecenler karşı karşıya getirilmek isteniyor" Genel kurul sonrasında ilk kez bir araya gelen yeni yonetim kurulu, gecmişte Galatasaraylı olduğu ortaya cıkan ve taraftarın istifasını istediği yeni yonetim kurulu uyesi Mehmet Ali Gokhan’a tam destek verdi. Kulup başkanı Ahmet Şan’ın oğlu Burhan Şan’ın sosyal medyada bu durumu eleştirenlere yonelik yaptığı "İt urur kervan yurur" paylaşımının farklı noktalara cekilmek istendiğini kaydedildi. "Haksız bir saldırı başlamıştır" Yapılan acıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yeni donemde hukuki işler ve takipler noktasında daha guclu bir hukuk komisyonu oluşturmak amacıyla Mehmet Ali Gokhan Bey’i de yonetiminize dahil ettik. Kendisi Nalcacılılar Taraftar Grubu’nda tayfa olarak uzun sure Konyaspor sevdasının peşinden gitmiş, takımımızın başarılarına tanıklık etmiştir. Şahsına ait sosyal medya hesabında Konyaspor forması ve yeşil-beyaz renklerin yer aldığı fotoğrafları olduğu gibi, gecmişte Galatasaray takımıyla ilgili paylaşımlarda da bulunduğu gorulmuştur. Olağan genel kurulun hemen sonrasında maalesef bunu fırsat bilen bir iki kişi tarafından şahsına yonelik bilincli olarak haksız bir saldırı başlatılmıştır. Bununla birlikte kendisiyle yakın arkadaşlığı bulunan kulup başkanımızın oğlu Burhan Şan, sosyal medya hesabından taraftarlarımızı kastetmeden kufurlu paylaşımlarda bulunan birkac kişiye tepki olarak bir paylaşımda bulunmuş, akabinde taraftarlarımızın yanlış anlayabileceği kendisine bildirilmiş ve bahse konu fotoğraf yarım saat dolmadan kaldırılmıştır. Mevcut durumun ozellikle farklı noktalara cekilmeye başlamasının ardından, yanlış anlaşılmayı duzeltmek uzere yine aynı hesaptan taraftarlarımızı esas alarak yapılan acıklamada samimi bir şekilde ozur dilenmiştir. Cok uzulerek belirtmek isteriz ki; bu haksız saldırı sonucunda taraftarlarımızla adı gecen kişiler karşı karşıya getirilmiş ve hadise linc kampanyasına donuşturulmek istenmiştir. Mehmet Ali Gokhan, Konya’da (Bozkır) doğmuş buyumuş, eğitim ve oğretim hayatının tamamını Konya’da gecirmiş, Nalcacılıların arasında arkadaşlarıyla birlikte Konyasporumuz'un mucadelesine destek vermiş bir kişidir. Genel Kurul sonrasında uzgun olduğunu defalarca bizlere bildirmiş, bahse konu takımla adının anılmasından oturu rahatsızlığını dile getirmiş, gorevde kaldığı sure icinde Konyasporumuz'un başarısı icin elinden gelenden daha fazlasını ortaya koymaya calışacağını samimiyetle ifade etmiştir." "Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha cok ihtiyac var” Acıklama şu şekilde devam etti; "Konya sevgi, kardeşlik ve hoşgorunun başkentidir. Ozellikle son 2-3 sezondur Turkiye ornek olan taraftarımıza yakışan tavır, bu tur olayları takımımıza kulubumuze ve camiamıza zarar vermeyecek duzeyde tahriklere kapılmadan sukunetle ve aklıselim bir şekilde karşılamak olacaktır. Ligde ve kupada kritik haftalara girdiğimiz şu donemde tek hedefimiz, kırgınlıkları, kuskunlukleri, suni gundemleri bir tarafa bırakıp, kulubumuze ve takımımıza desteğimizi on planda tutarak, bugune kadar suregelen kulup-taraftar birlikteliğine zarar gelmesini onlemek olmalıdır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha cok ihtiyacımız olduğu şu gunlerde bu tur olayların motivasyonumuzu ve bağlılığımızı bozmamasını diliyoruz. Camiamıza, renklerimize gonul veren herkesi itidalli olmaya, Konyasporumuz'un yuksek menfaatlerini goz onunde tutarak hareket etmeye davet ediyoruz.” Gunluk Gazeteler