Alanyaspor başkanı Hasan Cavuşoğlu ve yonetim kurulu uyeleri Antalya’da bazı ziyaretlerde bulundu. Yonetim kurulu, ilk olarak Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek’i makamında ziyaret etti. Antalya Buyukşehir Belediyesinden yapılan acıklamaya gore kulup başkanı Cavuşoğlu, yonetim kurulu uyeleriyle birlikte Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek’i makamında ziyaret ederek, Aytemiz Alanyaspor’un imzalı formasını ve atkısını hediye etti. Cavuşoğlu, ziyarette, Fenerbahce galibiyetinin camialarını mutlu ettiğini belirterek "Bizim icin iyi bir galibiyet oldu. Dortte dort yaptık. Lider durumdayız ama daha geride kalan 30 macımız var. Onemli olan bundan sonrası. Ayaklarımızı daha sağlam basmalıyız. İnşallah daha iyi şeyler yapmak icin hep birlikte calışacağız. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu. Antalya Buyukşehir Belediye Başkanı Muhittin Bocek de dort haftadır elde ettiği galibiyetlerle lider durumda olan Aytemiz Alanyaspor’u tebrik etti. Alanya ekibine başarılarının devamını dileyen Bocek, "Alanyaspor’umuzu her zaman desteklemeye devam edeceğiz." dedi gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Alanyaspor'dan Başkan Muhittin Bocek’e ziyaret