Konyaspor Kulubu Başkanı Hilmi Kulluk, teknik direktor Aykut Kocaman ve sporcular, Konya Valisi Cuneyit Orhan Toprak’ın doğum gununu kutladı. Konya Valisi Cuneyit Orhan Toprak’a ziyaret icin gittiği tesislerde surpriz doğum gunu kutlaması yapıldı. Vali Toprak, Kayacık Tesisleri’nde gercekleştirilen surpriz doğum gunu kutlamasında yaptığı konuşmada, Yukatel Denizlispor karşısında elde edilen galibiyetin kendisi icin en guzel doğum gunu hediyesi olduğunu soyledi. Macı ailesiyle birlikte buyuk bir heyecanla takip ettiğini vurgulayan Toprak, şunları kaydetti: "Kazandığımız icin cok mutluyum. İnşallah bundan sonraki maclarda da takımımızın aynı başarıyı gostereceğine inancım tam. Aykut hocamıza ve futbolcularımıza inanıyoruz. Ayrıca burada bu guzel nazik organizasyon icin hepinize cok teşekkur ediyorum. Benim icin cok anlamlı bir doğum gunu oldu. Bazen bana soruyorlar hangi takımı tutuyorsun diye fanatik Konyasporluyum şeklinde cevap veriyorum. Gercekten bu şekilde hissediyoruz ve takımımızın maclarını yakından takip ediyoruz. Tekrar başta başkanımız Hilmi Kulluk, yonetim kurulu uyeleri, Aykut hocam ve siz değerli futbolcu arkadaşlarıma bu guzel kutlama icin cok teşekkur ediyorum." Vali Toprak kendisi icin hazırlanan doğum gunu pastasını kestikten sonra bir sure futbolcularla sohbet etti. Takım kaptanı Ali Camdalı ise Kayacık Tesisleri’ne zaman zaman bu tur ziyaretlerin olduğunu ancak il defa bir kutlama yaptıklarını soyledi. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Konyaspor’dan Vali Cuneyit Orhan Toprak’a surpriz