Antalyaspor G.Saraylı oyuncuyu alıyor!
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Antalyaspor G.Saraylı oyuncuyu alıyor!
-
04-10-2019, 20:27:52Antalyaspor Başkanı Gultekin Gencer, Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş icin Fatih Terim ile yapılan goruşmenin olumlu gectiğini soyledi. Medical Park Antalyaspor Başkanı Gultekin Gencer, "Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile temasa gectik. Dun akşam Fatih hocayla yapılan bir goruşmede olumlu cevap cıktı" dedi. Gencer, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Antaya Tenis İstisas ve Spor Klubu’nde (ATİK) duzenlediği toplantıya katıldı. Gencer, burada yaptığı konuşmada, bu sene nokta transferler yaptıklarını ve Milan Baros'un iyi bir transfer olduğuna değinerek, Semih ve Gekas transferini duşunmediklerini belirtti. Takıma iyi bir orta saha almayı duşunduklerini dile getiren Gencer, "Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile temasa gectik. Dun akşam Fatih hocayla yapılan bir goruşmede olumlu cevap cıktı. Goruşmelerimiz devam ediyor. Cuma gunu itibariyle transfer gundemimizi kapatmayı duşunuyoruz" diye konuştu. Goreve başladığı gunden bu yana yeni bir yonetim anlayışı icinde calıştıklarını ifade eden Gencer, “Klupte acılmamış hic bir kapı kalmadı. Herkes her şeyi sorgulayabileceği bir sistem kurduk. Hepimizin 1980’li yılların ozlemini cekiyoruz. 1980'li yıllarda 100 bin kişilik bir şehirde 10 bin kişi deplasmana gidiyordu. Bugun 2,5 milyonluk şehirde ortalama 3 bin kişilik seyirciyle oynuyorsak, bu şehirde Antalyaspor’da eksiklikler var. Bunları da hep beraber cozeceğiz” dedi. 100. Yıl'da yapımı devam eden stadın Antalyaspor'a teslim edilmesi ve zeminin kapanabilir bir şekilde yapılması icin resmi başvuruların yapıldığını aktaran Gencer, stadın sadece 17 maclık değil, her turlu organizsayona, festivale ve konsere ev sahipliği yaparak kente hareketlilik kazandıracağını anlattı. Gecen hafta oynanan Bursaspor macından once Bursaspor yoneticileri ve tribun liderleriyle yemekte bir araya geldiklerini belirten Gencer, sozlerini şoyle surdurdu: "Bu hafta trubinlerde kufur yoktu. Bundan sonra her hafta buraya gelen rakip takım tribun liderleriyle de yemek yiyeceğiz. Yemek sırasında Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yakasında Bursaspor rozeti takılıydı. Başkana 'rozeti bugun icin mi taktın' diye sordum. Altepe ise 'Ben 10 yıldır makamda dahil Bursaspor rozeti takıyorum' diye cevap verdi. İnşallah yakasından Antalyaspor rozeti eksik olmayan bir belediye başkanı bize de nasip olur." Gunluk Gazeteler __________________