Ankara’nın yetiştirdiği, Turkiye’nin sevilen ses sanatcılarından Ankaralı Yasin, Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner’i Beştepe Tesislerindeki makamında ziyaret etti. Sevilen ses sanatcısı Ankaralı Yasin burada yaptığı konuşmada: “Ankaragucu’nun duşmuş olduğu bu zorlu surecte Ankara’daki sanatcıların maddi ve manevi desteğine ihtiyacı vardır. Bizde bugun Ankara’nın yetiştirdiği bir sanatcı ve Ankaragucu taraftarı olarak kombinemizi alıp diriliş sezonuna destek olmak icin geldik. Ankaragucu maclarına rahmetli babam ile beraber gidiyorduk bu manada Ankaragucu’nun bende ozel bir yeri ve anısı vardı. Ben şahsım adına benim gibi bircok kişinin anısının yok olmasına musaade etmeyen ve yuzyıllık cınara sahip cıkan Ankaragucu Spor Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner ve yoneticilerine yurekten teşekkur ediyorum” dedi. Başkan Mehmet Yiğiner ise Ankaralı Yasin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ankaralı sanatcılarımızın her gecen gun şehirlerinin takıma sahip cıkması ve destek vermesi bizleri mutlu ediyor ancak diğer sanatcılarımızdan da aynı destek ve katılımı bekliyoruz. Ankara’nın yetiştirdiği değerli ses sanatcısı Ankaralı Yasin’e bu anlamlı desteğinden oturu şahsım ve Ankaragucu camiası adına teşekkur ediyorum” dedi. Sporanki.com __________________