Sarp " Gol bana nasip oldu "
Konyaspor macında galibiyeti getiren golu atan Mustafa Sarp “ Golu benim atmamım cokta onemi yok. Bizim icin onemli ve zorlu bir virajdı. Sadece kazanmamız gerekiyordu. Gol bana nasip oldu. Galip geldiğimiz icin cok mutluyuz. Kalan son dort macı en az kayıpla bitirip devreye girmek istiyoruz “ dediDefans oyuncumuz Omer Erdoğan macın ardından yaptığı acıklamada “Konyaspor takımı son 3 macını kazanmış iyi bir takım. Kontrollu oynayıp golu bulmamız gerekiyordu ve golude bulduk.. İkinci yarı istemeyerek yine biraz defans yaptık onemli olan galip gelmekti İnşallah onumuzdeki hafta Kasımpaşa macından da galibiyetle ayrılıp ligin ilk yarısını iyi yerde bitirip ikinci yarıda daha yukseklere cıkarız. “ dedi. Konyaspor macında 90 dakika sağ kanatta mucadele eden Veli Acar ise “ Cıkışımız suruyor. V.Manisaspor macında son dakika da 3 puanı kaybetmiştik. Bu hafta galibiyet parolası ile sahaya cıktık ve kazandık. Onumuzdeki hafta Kasımpaşaspor macını da kazanırsak daha guzel gunler bizi bekliyor diyebiliriz “ dedi. __________________
Sarp " Gol bana nasip oldu "
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sarp " Gol bana nasip oldu "