Antalyaspor'un deneyimli oyuncusu Serdar Ozkan bircok konuda acıklamalarda bulundu. Beşiktaş ve Galatasaray gibi dev takımlarda forma giyen Antalyasporlu Serdar Ozkan carpıcı acıklamalarda bulundu. İyi bir hava yakaladıklarını belirten Serdar Ozkan, "Şu anda iyi bir hava yakaladık. Son macta deplasmanda 2 puan kaybetsekte Trabzonspor'un Beşiktaş macını kaybetmesiyle fark acılmadı. Bu hafta UEFA Avrupa Ligi icin final macına cıkacağız. Trabzonspor macını kazanıp, avantaj yakalamak istiyoruz. Sezona kotu başladık fakat daha sonra cok guzel bir grafik yakaladık. Antalyaspor'un UEFA Kupasına gitmesini yonetim, hocamız, futbolcu arkadaşlarımız ve herkes istiyor. Sezon başı kotu başladık. Rıza Calımbay hocamız geldi, bize guven ve motive verdi. Şu anda guzel bir hava yakaladık ve buralara geldik" ifadelerini kullandı. 'Eto'o ile cok samimiyim' Eto'o hakkında goruşlerini belirten Serdar, "Samuel Eto'o ile benim cok samimi ilişkim var. İnanılmaz bir insan, yardım sever... Bir insan duşunun 2 sezondur birlikteyiz. Her sabah gelir, herkesi tek tek oper ve gunaydın der. Futbolculuğunu tartışmaya gerek yok. Maclardan once bizlere zaman zaman tecrubelerini aktarıyor" dedi. 'Cok buyuk pişmanlıklarım var' Kariyerinde hatalarının olduğunu belirten Serdar Ozkan, pişmanlıklarının olduğunu itiraf etti. Konuyla ilgilli Serdar, "Tabii ki kariyerimde pişmanlıklarım var. Hem de cok buyuk pişmanlıklarım var. Beşiktaş'ta yeterince şans buldum. Galatasaray'da o şansı buldum ama bazı şeyler oldu. Onları futbol hayatım bittikten sonra anlatacağım. Şimdi anlatmam doğru değil. Bir gun her şeyi anlatacağım. Cok cok farklı bir kariyerim olabilirdi. Hatalarım oldu ama karşımızdaki insanlarında hataları oldu. Sadece biz de değildi hata. O yuzden cokta arkamı donup bakmak istemiyorum. Onume bakmak istiyorum" diye konuştu. 'Galatasaray'a transferimde Arda'nın etkisi yok' Galatasaray'a transfer surecinden bahseden Serdar, "Arda Turan ile dostluğumuz devam ediyor. 2 gune bir konuşuruz, FaceTime yaparız. O donem Arda Turan Galatasaray'da beraber oynamamızı cok istemişti, fakat Galatasaray'a transferimde Arda'nın bir etkisi yok. Kendi aramızda konuşuyorduk, Galatasaraylı yoneticiler beni aramıştı, transfer oyle oluştu. Arda ile dostluğumuz arkadaşlığımız devam ediyor, olene kadar da devam edecek" acıklamasında bulundu. 'Ulkemizde gereksiz yabancılar var' Radyospor yayında Salim Manav'a acıklamalarda bulunan Serdar Ozkan yabancı kuralı konusunda ise; "Ozellikle ulkemizde genc arkadaşlarımıza cok buyuk bir misyon yukleniyor. Buyuk baskı oluşuyor. Bu arkadaşlarımızın mac kazandırması bekleniyor. Cok erken bazı şeylerde misyon yukleniyor ve geriye gidiyor. Bu ozguven ve misyon yoksa oyuncu arkadaşlarımız geriye doğru gidiyor. Bu konuda basınımız yanlış yapıyor. Bir oyuncu iyiyse Turk ya da yabancı olsa da oynar. Buraya gelen oyuncular kaliteli olsun. Gelen yabancıları goruyoruz. Nasıl yabancılar geldiğini cok net goruyoruz. Hangi takımda nasıl yabancı oyuncular var goruyoruz. Yabancu oyuncular gelecekse bazı kriterler olsun. Bana gore şu anda yabancı sayısı cok fazla ve ulkemizde gereksiz yabancı olduğunu duşunuyorum" acıklamalarında bulundu. 'Beşiktaş'ımız turu gececektir' Beşiktaş'ın tur şansını değerlendiren 30 yaşındaki oyuncu, "Kesinlikle Beşiktaş'ın tur şansı fazla. Mactan once 2-1'lik mağlubiyeti kabul edebilirdim ama o futbolu gorunce cok uzuldum. Taraftar desteğiyle Beşiktaş'ımız turu gececektir" ifadesini kullandı. 'Unutamadığım gol Liverpool'a attığım gol' Kariyerinde unutamadığın gol sorusuna ise, deneyimli orta saha oyuncusu, "Unutamadığım gol Liverpoool macında attığım gol. O maca cıktığımda duygu doluydum. Maca cıkarken o donem ulkemizle ilgili uzucu olaylar olmuştu. Gol attıktan sonra ne yapacağımı bilemedim" şeklinde konuştu. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Serdar Ozkan: Cok buyuk pişmanlıklarım var