Beytullah Suat'ın bugunku koşe yazısı. Yıllardır bircok futbolcu gorduk. İclerinde fazla para koparmak icin takla atan mı, transfer piyasasını artırmak icin kaşı gozu oynayan mı, teknik direktorune yonetimine sallamak icin binbir yolu deneyen mi ararsın, hepsine şahit olduk. Ancak bazı oyuncular var ki, farklıdır. Karakteriyle, profesyonelliğiyle akıllarda yer tutar. Harun Tekin de bunlardan biridir. Ayak oyunu bilmez, kendinden once camiasını on planda tutar. Aslında sabretmesiyle, calışkanlığıyla, pes etmemesiyle bir hikÂyeyi barındırır icinde. Bircok futbolcuya, bircok kaleciye ornek olabilecek futbol hayatı vardır. Bir suredir sezon sonunda Fenerbahce'ye gideceğine dair haberler cıkıyor. Ozellikle milli kalecinin Kasımpaşaspor macı sonrası yaşadığı olay nedeniyle Bursaspor'dan ayrılmak istediği konuşuluyor. Yaygın medya da eline koz gecmiş gibi kafaları karıştırmak icin gaza basmış durumda. Hatta, yonetimden gitmek istediğine dair kolaylık bile istediğini belirtiyorlar. Fenerbahce, Harun'u isteyebilir bu cok doğal. Cunku başarılı. Tırnaklarını kazıya kazıya Milli Takım'a kadar yukseldi. Harun'un İstanbul'un yalan dunyasına kapılacağını hic zannetmiyorum. Yalan dunya diyorum cunku gidenleri goruyoruz. Ne oldu Volkan Şen'e, ne oldu Ozan Tufan'a, ne oldu Şener Ozbayraklı'ya, ne oldu Sercan Yıldırım'a ve diğerlerine. Var mı iclerinde bir tane dikiş tutturan, istikrar yakalayan, ortalığı ayağa kaldıran? Benim bildiğim tanıdığım Harun, eğer ki ayrılacaksa kariyeri icin yurtdışına gider. Hem de alkışlanarak, goğsunu gere gere gider. Cunku menajerliğini yapan şirketin bu bağlantıları oldukca kuvvetli. Son donemde Enes Unal'ı, Salih Ucan'ı, Enver Cenk Şahin'i dışarıya goturduler. Onun icin hadi başka kapıya beyler... Kaynak: Olay - Beytullah Suat
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Harun Fenerbahce'ye gider mi?