Daum, destek icin teşekkur etti, oyuncuların performansından memnun olduğunu soyledi Almen Teknik adam “Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama olmadı. Takımımız sonuna kadar galibiyeti kovaladı” diye konuştu. Bursaspor Teknik Direktoru Christoph Daum, Galatasaray karşısında iyi oynayarak puan aldıklarını soyledi. Takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirten Alman Hoca, “Taraftarlar icin cok sevincliyim. Mucadele eden bir takım gorduler. İyi calıştık. Zorlu bir mactan beraberlik cıkardık. Tabii ki kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama olmadı. Takımımız sonuna kadar galibiyeti kovaladı. Ancak birkac pozisyonda daha dikkatli olmamız gerekiyordu“ dedi. ’MURAT KALBİYLE OYNADI’ Oyuncuların performansı da değerlendiren tecrubeli calıştırıcı şoyle konuştu: “Reneto ve İbrahim cok iyi pozisyon aldılar. Birkac hata oldu ancak onları calışarak duzelteceğiz. Taiwo da cok iyiydi. Zamanla daha da iyi olacak. Turkiye’de az bulunan sol beklerden birisi olur. Şamil topları iyi kesti. Belluschi ile topu muhafaza ettik. Murat kardeşimiz buyuk bir efor sarfetti. Buyuk bir kaple oynadı. Batalla’nın attığımız goldeki kalitesi zaten tartışılmaz. Pinto’nun da gol atmasını cok isterdim. Tuncay takım icin cok calışıyor. Genel olarak cok pozitif şeyler gordum sahada.” ’ZORLUK CIKARACAĞIZ’ Taraftarlara da değinen Daum “Bugun taraftarlara takımın yaşadığını gosterdik. Kendi sahamızda evimizde oynadığımız maclarda rakipler icin zorluklar cıkaracağız. Butun taraftarlara teşekkur ediyorum. Cok iyi destek verdiler bize’ şeklinde konuştu. Enes icin de konuşan Alman hoca “Bursaspor’un alt yapısı cok cok iyi. Tabii ki Enes icin de cok sevincliyim. Butun genc arkadaşlara Enes bir ornektir. Buyuk işler yapmak istiyorsanız cok calışmalısınız. Enes’de daha calışacak” dedi. Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Takımın yaşadığını herkese gosterdik’