Pazar akşamı oyuna girdikten 3 dakika sonra 75’inci dakikada Galatasaray filelerini sarsarak Spor Toto Super Lig tarihinin en genc yaşta gol atan futbolcusu unvanını eline geciren Bursaspor’un 16 yaşındaki forvet oyuncusu Enes Unal, kendisine şans veren teknik direktoru Daum’a teşekkur etti. Yeşil beyazlı takımın 10 Mayıs 1997 doğumlu oyuncusu Enes Unal, Bursasporlu eski futbolcu olan babası Mesut Unal’ı ornek aldığını soyledi. Takımı 1-0 yenik oynarken attığı golle skora 1-1’e getiren Enes Unal, daha sonra şoyle dedi: "Teknik direktorum Daum’a cok teşekkur ediyorum. Bana verdiği değer gercekten cok onemli. Beni antrenmanlardan sonra ozellikle calıştırıyordu. Sonra da bana bir şans verdi. Ben de bu şansı iyi kullandığımı duşunuyorum. Tabi ki mutluyum ama macta daha iyisini de yapabilirdik." "CEVREMDE BENİ OLUMLU ETKİLEYECEK KİŞİLER VAR" Enes Unal, "Kendine verdiğin bir soz var mı?" soruya, "Tabi insan iki uc yıl sonra ne olacak bunu bilemiyor. Ben de iki uc sene sonra ne olacağımı bilemem ama etrafımda beni olumlu etkileyecek cok onemli insanlar var. Babam başta olmak uzere bana cok değer veriyorlar ve değişmeme izin vereceklerini de zannetmiyorum" cevabını verdi. "HAYATIMIN EN GUZEL GECESİYDİ" Arjantinli Batalla’ya da teşekkur eden Enes, muthiş bir pasla kendisini golle buluşturduğunu anlatırken şunları soyledi: "Batalla vuracak sanıyordum. Bana vereceğini duşunmuyordum. Ama buyuk futbolcu. Beni gormuş. Pasını verdi ve golu attım. Bursa’da oynuyoruz. Hayatımın en guzel gecesiydi. İnşallah bu bir başlangıc olur. İnşallah cok daha iyi yerlere hep beraber gideriz. Herkes soyunma odasında tebrik etti. Yolun başındayız. İnanalım yeter. Takım olarak cok daha iyi şeyler yapacağız." ŞENER: TAKIM HALİNDE İYİ OYNADIK Bursaspor’un sağ beki Şener, Galatasaray karşısında cok iyi mucadele ettiklerini belirtti, "Tum takım arkadaşlarımı kutluyorum. Takım halinde iyi oynadığımız zaman yapacaklarımız belli" dedi. Bursaspor’un gozde oyuncusu Şener, karşılaşmada cok iyi mucadele ettiklerini ifade ederken şunları soyledi: ’BURSASPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ’ "Gecen hafta Eskişehirspor macında şanssız bir başlangıc yapmıştık. İlk hafta puan alamadık ve galip gelmek istiyorduk. Takım halinde iyi oynadığımız zaman yapacağımız şeyler belli. Onumuzde cok mac var. İyi sonuclar alıp Bursaspor’u layık olduğu yere getireceğiz. Biz buyuk takımsak en iyi şekilde zorlu periyodu gecmemiz lazım. Biz Bursaspor’uz." "İYİ BİR OYUNCU KAZANDIK" Takımın golunu atan Enes Unal ile ilgili soruya da cevap veren Şener, "Cok genc bir futbolcu. Yapacak cok işi var. Yolun cok başında. İnşallah guzel bir sezon gecirir. Bursaspor iyi bir oyuncu kazandı" diye konuştu. TAİWO: "BİR BUTUN OLARAK İYİYDİK" Taye Taiwo ise Galatasaray macının kendileri icin cok onemli bir musabaka olduğunu bildiklerini vurgularken şoyle konuştu: "Taraftarımız onunde macı kazanmamız gerekiyordu. Skor 1-1 ama takım olarak iyi oynadık. Geriye duşmemize rağmen ikinci yarı macı dengeledik. Kazanabilirdik. Oyun memnuniyet verici. Performansımdan mutlu olduğumu soyleyebilirim. Gecen maclarda yaptığımız hataları iyi analiz ettik. Bugun kendi acımdan da takım acısından da mukemmel performans olduğunu soyleyebilirim. Bir butun olarak cok iyiydik." Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Babam değişmeme izin vermeyecektir’