Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktoruluk icin 3 Yerli 3 Yabancı Aday Var
Futbol0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktoruluk icin 3 Yerli 3 Yabancı Aday Var
-
04-10-2019, 20:17:34Kulup tesislerinde acıklamada bulunan Medical Park Antalyaspor Başkanı Gultekin Gencer, eski başkan Hasan Akıncıoğlu'nun takımı cok iyi bir yerde bıraktığını ifade ederek, yeni sezonun Medical Park Antalyaspor camiası icin hayırlı olmasını diledi. Yoğun bir calışmanın kendilerini beklediğini vurgulayan Gencer, ilk hedeflerinin takıma yeni teknik direktoru getirmek olduğunu soyledi. Sponsorluk konusuna da onem vereceklerini dile getiren Gencer, "Yeni sponsorlarla da goruşmeler yapacağız. Mehmet Ozdilek ile bir on goruşme yaptım. Bu goruşme neticesinde hocamızla ilgili olumlu bir gelişme yok. Onumuzdeki hafta icinde antrenor konusundaki calışmalarımıza net bir şekilde başlayacağız. Mehmet Hoca, Antalyaspor'a bu saatten sonra donmesinin zor olduğunu soyledi. Hoca tahmin ediyorum Spor Toto Super Lig'den bir kuluple anlaşmış gorunuyor. Beş yıldır kurulan bir sistem var ve bu duzenin bozulmadan devam etmesini istiyoruz. Gorev alanlar hep enkaz edebiyatı yapar ama biz ise 'Define devraldık' diyoruz" diye konuştu. Yılmaz Vural ile goruşme olmadığını kaydeden Gencer, "Gelecek sezonla ilgili hicbir hocayla goruşmemiz olmadı. Ama listemizde 3 yerli, 3 yabancı teknik direktor adayımız var. Herkesin kabul edeceği bir isim uzerine mutabakat sağlamak onceliğimizdir. Takımımızın en buyuk zenginliği kadrodaki oyuncuların sozleşmelerinin devam ediyor olmasıdır. Takviye ve transferler konusunda yeni hocamızla goruşuruz. İstendiği takdirde oyuncu transfer edilmesi gereken mevkilere transferde sorunlar yaşanacağına inanmıyorum. Antalyaspor'un teknik direktorunun vizyon sahibi biri olması gerekiyor. Kulubun kurumsal yapısına uyacak biri olması lazım. Mali disiplini yok edecek antrenor olmaması lazım. Antalya'ya layık olacak hoca olması lazım" ifadelerine yer verdi. Medical Park Antalyaspor icin calışacaklarını soyleyen Gencer, tribunlerin taraftar ile dolması icin ellerinden geleni yapacaklarını, takım ile şehrin butunleşeceğini kaydetti. Kaynak : http://spor.haberler.com/medical-par...736724-haberi __________________