Bandırmaspor'u surekli takip ediyoruz. Aldıkları sonuclardan ziyade bizim cocuklar ne yapıyor diye bakıyoruz. Kaleci Okan Kocuk ligde 1 dakika bile şans bulamadı. Emirhan Aydoğan, Gaziantep BB macında 11'de gorev aldı o kadar. Furkan Soyalp'in de direkt sahaya cıktığı sadece Denizlispor karşılaşması var. Şunu da belirteyim; Bandırmaspor'un Yeşil Bursa ile oynadığı Ziraat Turkiye Kupası macında bile Emirhan ve Furkan yedekti. Tecrube kazansınlar, futbollarını geliştirsinler diye gonderdik fakat 6 haftadaortalıkta bir şey yok. Umut ediyorum ki, Bursaspor kulubundeki yoneticiler de, antrenorler de bu genclerin durumunu merak edip, araştırıyordur. 'Gonderdik, bakın başınızın caresine' gibi bir mantık varsa şimdiden vazgecin bence. Sorun bakalım neden oynamıyorlar, sakatlıkları mı var, iyi mi calışmıyorlar? Sonucta bu cocukları yedek kulubesini guzelleştirsinler diye gondermedik değil mi? Bu 3 isim İsmail Ertekin'in cok istediği futbolculardı. Hatta, Emirhan icin '30 mac 90 dakika oynama garantisi veriyorum' gibi ifadeler kullandığını biliyoruz. Şu anki tabloya şaşırmıyorum dersem yalan olur. Ben İsmail Hoca'ya inanan birisiyim. Ekibinde de değerli antrenorler var. İsmail Hoca dese ki; 'Ligde zaten zor durumdayım, tecrubeli futbolculara sarıldım' kendine gore haklıdır. Genel fotoğrafa baktığım vakit şunu goruyorum; Bugune kadar farklı takımlara kiralama seceneğinin mantıklı olabileceğini duşunduk fakat bu yontemin cok da sağlıklı olmadığının ispatıdır bu. Cunku gonderdiğin yerdeki teknik heyet de geleceğini duşunmek zorundaki senin genclerinle mi uğraşacak. Peki, care ne?. Care Yeşil Bursa'yı ust liglere cıkarmak da, o iş nasıl olacak? Yıllardır, amator kulubu bile yonetemeyecek insanlar burada yoneticilik yaptı. Bu kulupteki teknik heyet ve futbolcular 30 bin TL icin otellerde rehin kalma olaylarıyla karşı karşıya bırakıldı. Bu kulubun her bunyesinde uvey evlat muamelesi gorduler. Boyle bir yapının olduğu yerden oyuncu mu cıkar Allah aşkına? Artık karar zamanıdır Sayın Ali Ay. Hem yıllardır Yeşil Bursa'dan verim alamamak, hem de kiralık gonderilen genc oyuncuların bu durumda olduğunu gormek eminim ki seni de uzuyordur. Cem Ozturk'u Yeşil Bursa'nın başına getirerek bence doğru bir hamle yaptın. Ben bu hareketlerin devamını bekliyorum. Masraf cok olur, fazla para gider ancak benim oyuncum yedek kalacaksa gozumun onunde kendi bunyemdeki takımda kalsın. Emirhan'ın, Furkan'ın, Okan'ın şu anki durumu Yeşil Bursa icin sozun bittiği yerdir. Ya kapatın, ya da cıkarın. Boyle ortalıkta bırakmayın. Beytullah Suat
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gencler neden oynamıyor?