Gemlik Bursasporlular derneği tarafından organize edilen Bursaspor gecesi ozel bir lokalde duzenlendi. Gemlik Bursasporlular Derneği Başkanı İshak Yurdakul, geleneksel hale gelen ve bu yıl 8. yapılan Bursaspor gecesine katılan herkese teşekkur ederken, 50 yılda her ayın 16’sında tum taraftarın bir Bursaspor renklerini işleyen malzemelerle sokağa cıkması kampanyasını başlattıklarını soyledi. Bursaspor yoneticisi İlhan Satık ise yaptığı konuşmada, tum camia olarak birlik ve beraberlik icinde olduklarını belirtti. Sanatcı Bengu’nun sahne aldığı gecede, Bursasporlu futbolcuların imzalarının yer aldığı forma İlhan Satık tarafından 7 bin 500 liraya alınarak Gemlik Bursasporlular Derneği’ne hediye edildi. Geceye katkı sunanlara plaket taktim edildi. DAUM: "TURKİYE İKİNCİ VATANIM" Gecenin sonunda İcra Kurulu Uyesi İlhan Satık ve Teknik Direktor Christoph Daum’a teşekkur plaketi takdim edildi. Teknik Direktor Christoph Daum Turkce olarak geceye katılanlara, "Bugun burada sizinle birlikte olmaktan dolayı cok mutluyum. Turkiye ikinci vatanım. Hepinize cok teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu. Gece hep birlikte kesilen 50. yıl pastasının ardından cekiliş ve eğlencelerle devam etti. Duzenlenen geceye Bursaspor yoneticisi İlhan Satık, teknik direktoru Christoph Daum, CHP Bursa milletvekilleri İlhan Demiroz ve Sena Kaleli ile CHP İlce başkanı Uğur Sertaslan, MHP ilce başkanı Osman Durdu ve cok sayıda spor sever ile Armutlu Bursasporlular derneği başkanı Şahap Gumuş ve yoneticileri katıldı. Olayspor