Bursaspor’un yeni transferi Colin Kazım, Ozluce Tesisleri’nde duzenlediği basın toplantısında, ’Başarı icin Bursaspor’a geldim’ dedi. Yeşil beyazlı taraftarların da katıldığı basın toplantısına yonetim kurulu uyeleri ve İkinci Başkan Rıdvan Şen katıldı. Rıdvan Şen, yeni transferleri Colin Kazım’la 4 yıllık sozleşme imzaladıklarını acıkladı, "Kendisini Bursaspor’da ustun başarılara ulaşacağına inanarak transferi gercekleştirdik. Camiamıza hayırlı olsun. 4 YILDA 4 MİLYON 100 BİN EURO Kazım’ın transferinde 250 bin Euro bonservis bedeli verdik. 4 yılda toplamda 4 milyon 100 bin Euro alacak" dedi. "AİLENİN BİR PARCASI OLACAĞIM" Acıklamasına, "5 yıldır Turkiye’de olduğum icin Bursa’yı ve Bursaspor’u cok iyi biliyorum" diyerek başlayan Colin Kazım, şoyle devam etti: "Bursa, her zaman bu ligin en zorlu deplasmanı oldu. Ligin en hırslı ve inanclı takımı Bursaspor’du. Şampiyonluğu aldığında da bunu gosterdi. Yeni stadımız yapılıyor. Bursaspor yeni stadıyla her zaman şampiyonluğa oynadığını gosteriyor. Onemli hedefleri olan bir takım. Ailenin bir parcası olmak icin elimden geleni yapacağıma soz veriyorum. Yapabileceğim cok şey var, aynı zamanda oğreneceğim de cok şey var. Cok başarılı olacağımıza inanıyorum. Kulup bana inancını 4 senelik kontrat yaparak gosterdi. Bunun başarıya doneceğine inanıyorum. Sadece sayılar ve kontrat icin değil başarı icin Bursaspor’a geldim." "EN İYİ ZAMANLARIMI DAUM’LA YAŞADIM" "Daum’la calışmak nasıl bir duygu?" sorusuna Colin Kazım, şunları soyledi: "İstatistik ve kariyerini herkes biliyor. İstatistikler yalan soylemez. Belki de kariyerimin en iyi zamanlarını Daum’la yaşadım. Benim icin kazan kazan durumuydu. Bursaspor’a transfer olmak ve teknik direktorun Daum’un olması benim icin kazanım oldu." Colin Kazım, basın toplantısının ardından yeşil beyazlı takımla ilk antrenmanına cıktı. Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Başarı icin geldim’