Bursaspor’un tecrubeli file bekcisi Sebastian Frey, ligin 4. haftasında sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş macını kazanmak istediklerini kaydederek, “Bursaspor ile Beşiktaş’ın ezeli rakip olduğunu biliyorum. Beşiktaş’ın hem ezeli rakip ve hem de ligin lideri olması bakımından bu macı kazanmak istiyoruz. Eminim ki stadyumda atmosfer muhteşem olacaktır” dedi. Bursaspor’un Fransız Kalecisi Sebastian Frey Ozluce Tesisleri’nde gazetecilere acıklamalarda bulundu. Takımın durumundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fransız kaleci, “Takım olarak gunden gune iyiye gidiyoruz. Her oynadığımız macta daha iyi oluyoruz ve ustune koyuyoruz. Ben de Burada olmaktan cok mutluyum. Her gecen gun daha iyi oluyoruz" diye konuştu. “ŞUANKİ PERFORMANSIMDAN GENEL ANLAMDA MUTLUYUM” Kendi performansı hakkında da yorum yapan Frey, “Tabi ilk başka biraz zorlandım. Hazırlık kampına gec katıldığım icin form tutmakta biraz zaman aldı. Şuanda iyiyim ve performansımdan genel anlamda mutluyum” acıklamasını yaptı. “TURKİYE VE BURSA’DA ŞUANA KADAR HEP POZİTİF DUŞUNCELERİM OLDU” Turkiye ve Bursa hakkındaki duşuncelerini dile getiren tecrubeli file bekcisi, “İlk izlenimlerim Bursa hakkında cok guzel. Burada şuana kadar hep pozitif duşuncelerim oldu. Benim icin biraz surpriz oldu ama sosyal anlamda ve diğer anlamda cok guzel. Kentin yeniden inşa ediliyor olması, yeni bir stadyum var, yeni yerleşim yerleri var. Bunlar benim hoşuma gidiyor" acıklamasında bulundu. “TARAFTARIMIZ İC SAHADA BİZE COK BUYUK GUC OLUYOR” Yeşil beyazlı taraftarlar hakkında olumlu sozler sarf eden Frey, “Taraftarlar hakkında once biraz şaşırdım ama beni şaşırtmayan bir şey var. Ben İtalya’da da bu tarz taraftara alışkındım. Ama ben burada gercekten mutluyum. Taraftarlarımızın ozellikle ic sahada oynadığımız macta bize cok buyuk destek veriyorlar. Buda bizim icin cok onemli guc oluyor" ifadelerini kullandı. “BEŞİKTAŞ MACINI KAZANMAK İSTİYORUZ” Beşiktaş macı ile ilgili sorulan soruya da yanıt veren Frey, “Beşiktaş’ın ezeli rakibimiz olduğu yonunde duyum aldım. Bu macı daha da onemli hale getiriyor. Beşiktaş’ın ezeli rakibimiz olması ve şuan ki ligin lideri olması bakımından bu macı kazanmak istiyoruz. Eminim ki stadyumda atmosfer muhteşem olacaktır" şeklinde cevapladı. Turk liginin kalitesinin de gunden gune arttığına değinen Sebastien Frey, eskiden daha farklı skorların yaşanmasına rağmen şimdilerde takımlar arasında ki farkın kapandığını soyledi. Bursaspor’un yedek kalecilerinin de cok kaliteli olduklarını anlatan Frey, gelecekte Turkiye’nin onemli kalecilerinden olacaklarını sozlerine ekledi. Olayspor