Aziz Eraltay, OLAY Spor aracılığıyla transfer soylentilerine noktayı koydu. Kendisine gelen tekliflerle ilgilenmediğini vurgulayan tecrubeli oyuncu, 'Bursaspor'da oynamayı cok seviyorum, keyif alıyorum. O yuzden sozleşmemi uzattım' dedi. Yıllardır Bursaspor'da olmasına rağmen son 3 sezondur gosterdiği performansla dikkatleri uzerine cekmeyi başaran Aziz Eraltay, yeni sezonda da yeşil beyazlı formayı giymeye devam edeceğini soyledi. OLAY Spor aracılığıyla Bursaspor'da cok mutlu olduğunun mesajını veren Aziz, konuşmasını şoyle surdurdu: 'Ben Bursaspor'un askeriyim. Gelen tekliflerin hic birini duşunmuyorum, beni de ilgilendirmiyor.' HEPİMİZE İYİ GELDİ 'Bursaspor'da oynamayı cok seviyorum. Şehirden, futboldan, taraftardan keyif alıyorum. Zaten o yuzden sozleşmemi uzattım. Bursaspor cok buyuk bir camia. Burada olmaktan cok mutluyum. Herkes boyle bilsin.' Takımın son durumuyla ilgili de bilgi veren tecrubeli futbolcu, şunları soyledi: 'Karabukspor galibiyeti hepimize iyi geldi cunku cok ihtiyacımız vardı. İyi futbolda oynadık. Ama o karşılaşmayı artık arkamızda bıraktık.' REKABET ARTTI 'Onumuzde deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyespor macı var. Bu karşılaşmanın da zor gececeğinin bilincindeyiz. Arayı iyi değerlendirdiğimizi duşunuyorum. Akhisar Belediyespor macını kazanacağımızı duşunuyorum. Cunku, sakat arkadaşlarımızın iyileşmesiyle takım icinde rekabet arttı. Son haftalarda her oyuncu takıma lazım. Kritik maclarımız var. Maksimum puanları toplamak istiyoruz.' Kaynak: Olay