Son donemde kadroya girmekte zorlanan Serdar Aziz'e İngiliz ve Alman ekipleri kancayı taktı. Renato Civelli'nin transferinden sonra kadroda kendisine yer bulamayan ve adeta yedek kulubesine mahkum kalan Serdar Aziz'e yurtdışından bircok kulubun transfer teklifi yaptığı ortaya cıktı. Son olarak Bursaspor'un Galatasaraylı Colin Kazım'a talip olması, Sarı Kırmızılı kulubun de bu futbolcuya karşılık Serdar Aziz'i istemesine Yeşil Beyazlı kulup onay vermemişti. Sarı Kırmızılı ekip dahna once de Serdar icin Bursaspor'a girişimde bulunmuştu. BONSERVİS BEKLENİYOR Serdar'a ozellikle İngiliz kulupleri kancayı taktı. Genc futbolcu ve menajeriyle temas kuran kulupler sırasıyla West Bromwich Albion, Norwich City ve Crystal Palace. Bu İngiliz ekiplerinin yanı sıra Alman Schalke 04'de Serdar Aziz icin nabız yokladı. Yurtdışından gelen tekliflerin henuz kulube ulaşmamasındaki ana sebep Bursaspor'un Serdar icin belirlediği bir bonservis rakamının olmaması.Rakam belirlenirse kulupler resmi teklifini Bursaspor'a iletecek. Sadece Galatasaray değilSerdar Aziz'e Galatasaray'ın yoğun baskısını surdurmesinin yanı sıra Fenerbahce ve Beşiktaş'ın da transfer icin beklemede olduğu kaydediliyor.Forma kolay kazanılmıyorGalatasaray macının hemen sonrasında stat dışında bir taraftarın sozlu saldırısına maruz kalan Serdar Aziz'in nişanlısının yanında gercekleşen bu olaydan dolayı canının hayli sıkkın olduğu belirtiliyor. Genc futbolcunun yakın cevresine “Ben kimseye bir şey yapmadım. Bu tarz tepkileri hak ettiğimi duşunmuyorum. Şimdi oynamıyor olabilirim ama o formayı kolay kazanmadım kolay da kaybetmeye niyetim yok” dediği ifade ediliyor. Suha GURSOYBursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Serdar'a teklif yağıyor