Bursaspor Başkanı Ali Ay, Karabukspor galibiyetinin moral acısından cok iyi geldiğini soyledi. Sercan'la ilgili de, 'Ulkenin en iyi kanat oyuncusu ama kendine bakmıyor' yorumunu yaptı. Ay, 'Acıkcası bizim acımızdan cok stresli bir mactı... Ben alt sıralara duşeceğimize ya da sıkıntı yaşayacağımıza zaten ihtimal vermiyordum. Tek sorunumuz kazanamamaktı... İlkyarıda kacırdığımız golleri gorunce -Eyvah Konyaspor macı gibi mi olacak?- dedim ama ikinci devre goller geldi hepimiz rahatladık' dedi. STANCU DA GELİYOR Takımın performansından da memnun kaldığını ve her zaman boyle istekli, arzulu oynamaları gerektiğini vurgulayan Ay, 'Akhisar macına kadar bazı sakat oyuncularımızın da iyileşeceğini duşunuyorum. Stancu mesela hepimiz merak ediyoruz. Hocamızın da hamle kabiliyeti artacak' diye konuştu. Sercan Yıldırım'ın da gol atmasına en az onun kadar sevindiğini soyleyen Ali Ay, 'Bizim kendisinden beklentimiz buyuk cunku Bursalı... Kendine iyi baksa bence Turkiye'nin en iyi kanat oyuncusu. Hem kendisiyle hem babasıyla surekli goruşuyorum. Ona guveniyoruz. Hep boyle istekli ve arzulu bir Sercan izlemek istiyoruz' ifadelerini kullandı. Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay "Sercan, Turkiye'nin en iyisi"