Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenoru İrfan Saraloğlu, Spor Toto Super Lig'de 3-1 yenildikleri Fenerbahce macında ikinci yarıda hucumda hareketli olduklarını ancak puan hedefine ulaşamadıklarını ifade etti. Akhisar Belediyespor Yardımcı Antrenoru İrfan Saraloğlu, Spor Toto Super Lig'de 3-1 yenildikleri Fenerbahce macında ikinci yarıda hucumda hareketli olduklarını ancak puan hedefine ulaşamadıklarını ifade etti. Teknik direktor Okan Buruk'un cezası nedeniyle Manisa temsilcisinin başında yer alan Saraloğlu, karşılaşmadan sonra duzenlenen basın toplantısında, Fenerbahce'yi iyi analiz ederek sahaya cıktıklarını soyledi. Saraloğlu'nun macla ilgili değerlendirmesi şoyle: "Puan umidiyle buraya gelmiştik. Son zamanların Fenerbahce'si olmadığını biliyorduk. Oyun da onu gosterdi. İlk yarıda rakibin fazla atağı yoktu. Duran topta ters vuruşla geriye duştuk. İkinci yarı hucum hamlemiz işe yaradı. Kazandığımız penaltı oncesine değinmek istiyorum. Volkan Demirel'in pozisyonu bize gore kırmızı karttı. Sarı kartla geciştirildi. Gol sonrası oyunu domine ettik. Topun isteğini engelleyemedik. Basit bir şut De Souza'nın onune duştu ve boş kaleye gol attı." Fenerbahce Teknik Direktoru Dick Advocaat'ın oyuncu değişikliği yapmamasının sorulması uzerine Saraloğlu, "Boyle bir durumla hic karşılaşmadım. Fenerbahce'yi de hic bu kadar, ozur dileyerek soyluyorum, etkisiz gormedim. Belki 1950'li yıllarda oyuncu değişikliği yokken olmuştur boyle bir şey." ifadelerini kullandı. Gunluk Gazeteler