Spor Toto Super Lig'de Galatasaray'ı 4-0 yenen Başakşehir'de kaptan Emre Belozoğlu mac sonu acıklamalarda bulundu. Spor Toto Super Lig'de Galatasaray'ı 4-0 yenen Başakşehir'de kaptan Emre Belozoğlu mac sonu acıklamalarda bulundu. "Butun takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Cok iyi hazırlandık bu maca. Biz bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Fenerbahce'nin Galatasaray'ın arkamızda kalmasının nedeni bu iradeydi. Sezon sonuna kadar devam etsin istiyoruz. Sahada herkes mukemmeldi" "Dikiz aynasına baktığında bizi gorecekler" "Beşiktaş'ın 5 puan avanatjı var. 3 puanlık sistemde bu cok buyuk fark değil. Onlar dikiz aynasına baktığında Başakşehir'i gorecekler sezon sonuna kadar. Butun Turkiye'ye Avrupa'ya gosterdi bu takım" "Hala oğrenmeye devam ediyorum" "36-37 yaşıma geldim. Hala oğrenmeye devam ediyorum. Ben tecrubemle bu takıma bir şey katmaya calışıyorum. Burada muthiş taktik disiplin anlayışı var. Bu performansımda takım arkadaşlarımın, hocalarımın cok buyuk katkısı var" "Bırakırım gibi gozukuyor" "Onumuzdeki sene de oynayıp bırakırım gibi gozukuyor. Ama yine de belli olmaz, futbol bu" Gunluk Gazeteler