Super Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in orta saha oyuncusu Guray Vural, ligin 6. haftasında konuk edecekleri Goztepe'yi taraftar desteğiyle yenmek istediklerini belirterek, yakaladıkları seviyeyi koruyabilmeye calışacaklarını soyledi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Guray Vural, antrenman oncesinde gazetecilere yaptığı acıklamada, takım olarak cok guzel bir cıkış yakaladıklarını dile getirdi. Lige yeni yukselmiş ve cok sayıda yeni transferi bulunan bir takımın bu performansı sergilemesinin kolay olmadığını anlatan Guray, "Cok iyi butunleştik, takım ruhunu yakaladık. Şehir ve takım olarak guzel butunleştik ve bu skorları elde ettik." dedi. Gecmiş haftaları bir kenara bırakıp, onlerine bakacaklarını anlatan tecrubeli oyuncu, "Onemli olan, elde ettiğimiz başarıyı surdurebilmek. Cunku Anadolu takımlarında genelde belirli bir puan ve ivme yakalandıktan sonra duşuş oluyor. Onemli olan yakaladığımız seviyeyi koruyabilmek. Elbetteki kotu donemlerimiz de olacak ama inşallah bu guzel cıkışı devam ettireceğiz." diye konuştu. - "Cok zorlu bir ekiple oynayacağız" Bu hafta ligde Goztepe'yi konuk edeceklerini hatırlatan Guray, şunları kaydetti: "Cok zorlu bir ekiple oynayacağız. Rakibin puan durumundaki yeri kimseyi kandırmamalı. Goztepe gercekten kaliteli oyunculara sahip. Onlar da son 2 haftada 4 puan alıp, guzel bir cıkış yakaladı. Bu sezon iceride 2 mac oynadık ve guzel bir atmosfer yakalayıp iyi sonuclar elde ettik. İnşallah Goztepe macını da taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz." Tecrubeli oyuncu, kendi performansıyla ilgili yoneltilen soru uzerine, "Transferim biraz gecikti. Dolayısıyla kamp donemi geciremedim. Bu da acıkcası benim icin cok buyuk bir sıkıntı oldu. Hayatımda ilk kez kamp donemini kacırdım. Ama fizyoterapist arkadaşlarımla acığı kapattık. Şimdiye kadar 1 mac kacırdım ve şukurler olsun sıkıntı olmadı. Şu an benim adıma her şey cok iyi gidiyor. Elbetteki eksiklerim vardır. Onları da oynadıkca gidereceğim. İnşallah boyle devam edeceğim." yanıtını verdi. Guray Vural, Ziraat Turkiye Kupası'nda da iyi sonuclar elde edip, hem moral depolamak hem de gidebildikleri yere kadar ilerlemek istediklerini sozlerine ekledi. Trtspor