Super Lig’de iyi sonuclar alarak puan tablosunda 10 puanla ucuncu sırada yer alan Gazişehir Gaziantep’te takımın etkili isimlerinden Patrick Twumasi acıklamalarda bulundu. Geride kalan ilk 5 haftada 3 gol atarak takımın ve ligin en golcu isimlerinden olan Twumasi, sezonu başladıkları gibi devam ettirmeleri durumunda ligi ilk 5 icinde bitirebileceklerini ifade etti. "Ligi ilk 5'te bitiririz" Patrick Twumasi lige iyi başladıklarını belirterek, “Bu şekilde devam edersek, aldığımız sonuclar bu şekilde gelmeye devam ederse ligi ilk 5 arasında bitiririz” dedi. “Bu 10 puanı hak ettik” Takım olarak ilk haftanın kendileri icin cok zor gectiğini ama sonrasında aldıkları 10 puanı hak ettiklerini aktaran Twumasi, “Takımların zor donemleri ve iyi donemleri oluyor. Biz ligin ilk haftasında bu zor donemi atlattık. Takım olarak guzel puanlar topladık. Hocamızın verdiği talimatlara uyarak cok calıştık. Cok zor antrenmanlar yaptık ve aldığımız bu 10 puanı hak ettik” ifadelerini kullandı. “Gol attıkca mutlu oluyorum” Kendi performansı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan ve attığı gollerin kendisini mutlu ettiğini soyleyen Twumasi, “Kendi adıma da gol attıkca, takıma yardımcı oldukca mutlu oluyorum. Attığım goller takım icin cok onemli. Takım icin cok mutluyum guzel sonuclar alıyoruz. Bunda attığım gollerin de onemi var. Gecen yıl oynadığım takımda hocam bana guvenmemişti. Burada hocam bana guvenip şans veriyor” acıklamasını yaptı. “Super Lig cok zorlu” Super Lig’in cok zor bir lig olduğunu da sozlerine ekleyen Twumasi, “Super Lig’i daha onceden biliyordum. Zor bir lig olduğunu da duymuştum. Sezon başında hocamız da zor bir lig olduğunu soylemişti. Bu ligde zor zamanlar ve zor anlar yaşayacağımızı biliyoruz ama şu anda 10 puan topladık. Bu başlangıc icin bizim adımıza guzel sonuclar” şeklinde konuştu. “Tekniğime ve gucume guveniyorum” Rizespor’a attığı golle ilgili de acıklamalarda bulunan Twumasi, “O an kendi tekniğime, kendi gucume guveniyordum. Şutu cektim ve gol oldu. Takıma yardım ettiğim icin mutluyum. Umarım boyle goller atmaya devam ederim. Kariyerimde bu tarz gollerim var zaten” diye konuştu. İHA