Genclerbirliği'nin sezon başında kadrosuna kattığı Fransız santrfor Giovanni Sio, Super Lig'in 6. haftasında MKE Ankaragucu ile oynayacakları Ankara derbisi oncesi İhlas Haber Ajansı muhabirinin sorularını cevapladı. Sio, “Bizim kadar onların da macı kazanmak isteyeceklerine eminim” ifadelerini kullanırken, Genclerbirliği’nde olmaktan mutluluk duyduğunu da belirtti. “Ankaragucu iyi bir ekip” Ankara derbisinin iki takım icin de onemli olduğuna dikkat ceken Sio, “Ankaragucu iyi bir ekip. Lige bizden daha iyi bir başlangıc yaptılar. Maca cıkarken bunun bir onemi var. Aynı zamanda şehrin iki takımının derbisi. İki takım icin de onemli bir mac. Bizim kadar onların da macı kazanmak isteyeceklerine eminim. Her iki tarafta seyircisini memnun etmeye calışacaktır” şeklinde konuştu. “Galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” Super Lig'e iyi bir şekilde başlayamadıklarını sozlerine ekleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Bunda ilk iki macımızda oyuncu olarak eksilmemizin etkisi var. Bunun yanı sıra cok iyi oynadığımız zamanlarda bazen yaptığımız kişisel hataların da sonuclara yansıması oldu. Bunun haricinde cok iyi bir ekip olduğumuzu ve ligin daha başı olduğunu duşunuyorum. Bizim icin gelecek diye tabir ettiğimiz kısım onumuzdeki mactan ibaret. Ankaragucu macında galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. “Burada olmaktan cok mutluyum” Takımda Fransız oyuncuların bulunmasının kendisine avantaj sağladığını soyleyen Giovanni Sio, “Burada olmaktan cok mutluyum. Cok iyi bir ekibe sahibiz. İyi bir arkadaşlık ortamı var. Hepsi cok kibar insanlar. Onlar ile birlikte olmaktan ve zaman gecirmekten cok buyuk keyif alıyorum. Aynı zamanda Fransız oyuncular da var, burada onlarla da iyi bir iletişim halindeyiz. Şu an baktığımızda takım icerisindeki her şey benim avantajıma gozukuyor. Bu avantajı sahaya yansıtmak istiyorum. Takım icin en iyisini yapmaya calışıyorum” diye konuştu. İHA