Gorduğunuz fotoğraflar Timsah Arena'nın ic bolumunu oluşturuyor... Dışı seni, ici beni yakar misali bir durum soz konusu... Dışı seni, ici beni yakar... Gorduğunuz fotoğraflar Timsah Arena'nın ic bolumunu oluşturuyor... Dışı seni, ici beni yakar misali bir durum soz konusu... Bu fotoğrafları son oynanan Karabukspor macında cektik... Diğer meslektaşlarımla birlikte gorduklerimize inanamadık... Yıllar once bitmesi gereken ince işcilikler hÂl aynı haliyle duruyor... Yuruyen merdivenlerin uzerinde branda serili, klima motorları koridorlarda, bu motorların bağlı oldukları kablolar ise tavandan sarkık bir şekilde duruyor... Sanki bir bombalı saldırı olmuş, stat harabeye donmuş gibi bir tablo var ortada... Bu konuyu da yetkililere aktardım... Trabzon'da, Antalya'da, Eskişehir'de, Konya'da diğer bitmiş statların halini gordukten sonra bu tablonun icimizi acıttığını ilettim... Aldığım yanıtı yine noktasına dokunmadan aktarıyorum... "Bu bolumlerde de ciddi bir calışma var. Kesinlikle yeni sezonun ilk macında ic bolumdeki ince işcilikler de bitirilecek. Aslında yuruyen merdivenler calışır halde fakat inşaat hali devam ettiğinden yuruyen merdivenleri calıştırmıyoruz..." Kaynak: Bursa Hakimiyet / Suha Gursoy
Rezil otesi goruntuler!
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Rezil otesi goruntuler!