Bursaspor Başkanı Ali Ay ligin bitimine 7 hafta kala gelecek sezon ve takımın icindeki mali durum ile ilgili onemli mesajlar verdi. Kredi anlaşmasında sona geldiklerini belirten Ay, “Buradan bizi rahatlatacak bir para yok. 100 milyonluk kısmı eski banka kredisini kapatmaya kullanılacak. Diğer 50 milyon ise kulube kalıcı gelir kaynakları icin oluşturacağımız projelere gidecek. Yani sizin anlayacağınız burada transferde kullanabileceğimiz bir rakam yok. Şu an gunu yakalamak adına 80 ile 100 milyon lira arasında bir paraya ihtiyacımız var” dedi PARA OLMADIKTAN SONRA Bursalı sanayicilerden beklediği desteği alamadığının altını cizen Ali Ay, “Bursaspor'u sevenin ne kadar az olduğunu bu gorev suremde net bir şekilde gordum. İyi takım isteniyor ama kimse elini cebine atmak istemiyor. Kimse kusura bakmasın. O bu, şu; benim icin kulubun mali durumu her şeyden onemli. Para olmadıktan sonra, herhangi bir konuda adım atmanız neredeyse imkansız. Stadın isim hakkını sattığımız taktirde oldukca rahatlarız diye duşunuyorum” diye konuştu. HOCA OYUNCU ONERMEYECEK Transfer calışmaları hakkında da bilgi veren Ali ay, “Artık hoca bize oyuncu onermeyecek. Scouting ekibinin belirlediği ve bizim de onayını verdiğimiz oyuncuları teknik direktorumuze de izletirip alınıp anılmaması yonunde karar vereceğiz” dedi. Yeni sezonda takımdan ayrılacak oyuncuların cok olacağını belirten Ay, “Gidecek oyuncular var. Gelecek oyuncular az ve oz olacak. Biri veya ikisi isim yapmış 4-5 oyuncunun yanısıra 4-5 genc futbolcuyu da kardomuza katmayı duşunuyoruz” şeklinde konuştu. Cevdet Altınel