Genclerbirliği derbiye kilitlendi Genclerbirliği'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, MKE Ankaragucu ile oynayacakları başkent derbisine ilişkin "Kazanmak icin her şeyi yapacağımızı garanti edebilirim." dedi. Super Lig'de geride kalan 5 hafta 2 beraberlik alan Genclerbirliği, başkent derbisinde karşılaşacağı MKE Ankaragucu'nu yenerek bu sezonki ilk galibiyetini elde etmeyi hedefliyor. Başkent derbisi oncesi AA muhabirine acıklamalarda bulunan kırmızı-siyahlı futbolcu Fabricio, "Bu şehir icin onemli bir maca cıkacağız. Burası iki takımın da ortak evi. İki takım icin de onemli bir mac. Derbi maca cıkmak bizim icin her zaman ozeldir. Bu macların ozel bir motivasyonu vardır. Umarım galip gelen taraf biz oluruz. Hem biz mutlu oluruz, hem de taraftarlarımızı mutlu etmiş oluruz." ifadelerini kullandı. Brezilyalı futbolcu, ligde henuz galibiyetlerinin bulunmadığına işaret ederek, "Onemli bir maca cıkacağız. Sonuc icin şimdiden bir şey soylemek mumkun değil. Kesin kazanacağız diyemem, bu sonucta futbol. Ancak kazanmak icin her şeyi yapacağımızı garanti edebilirim." diye konuştu. Teknik direktorleri Mustafa Kaplan'ın gecen sezon MKE Ankaragucu'nde gorev yaptığının hatırlatılması uzerine Fabricio, "Bence hocamız da daha motive olmuştur. Bu bizi de motive edecek bir durum. Bunun haricinde bir etkisi olduğunu duşunmuyorum." değerlendirmesinde bulundu. "Şanssız sonuclar aldık" Portekiz'in Maritimo ekibinden satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanan 27 yaşındaki Fabricio, "Burayı cok seviyorum. Buraya her şeyimi vermeye geldim. Kulubun başarısı icin elimden geleni yapıyorum." dedi. Fabricio, ilk 5 haftada 2 puanda kalmalarıyla ilgili soruya "Bunun yeni kurulmuş bir ekip olmamızdan kaynaklandığını duşunmuyorum. Şanssız sonuclar aldık. İki macımızda eksik kaldık. Bunun etkisi oldu." yanıtını verdi. Ligde henuz 5 haftanın geride kaldığını belirten orta saha oyuncusu, "Daha henuz ligin başı. Her şeyin değişeceğine inanıyorum." diyerek sozlerini tamamladı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________