Super Lig’in 6'ncı haftasında Caykur Rizespor’u 5-0’lık skorla mağlup eden Medipol Başakşehir’de İrfan Can Kahveci galibiyeti Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) değerlendirdi. Maca iyi başladıklarını belirten İrfan Can Kahveci, “Git gide takım olarak adaptasyonumuzu arttırdık. Daha iyi bir oyun sergiliyoruz. Yine eksiklerimiz var ama kusursuz bir oyun sergiledik. Bol gollu guzel bir mac oldu. 5 gol atarak kendimize geldik” ifadelerini kullandı. “ADAPTASYON SURECİNİ ATLATTIK” Onceki maclarda şansızlıklar olduğuna değinen Kahveci, “Adaptasyon donemi vardı. Fenerbahce ve Beşiktaş maclarında da bir şanssızlık vardı ve gol atamadık. Okan hocanın ne istediğini takım daha iyi anladı. İnşallah boyle devam eder" dedi. “MİLLİ ARAYA İYİ BİR ŞEKİLDE GİRMEK İSTİYORUZ” Borussia Monchengladbach ile oynayacakları macla ilgili konuşan Kahveci, "Avrupa Ligi’nde ulke puanı cok onemli. İnşallah Borussia Monchengladbach macından da guzel bir sonucla ayrılırız. Sonrasında da ligde de iyi bir sonuc alarak milli takım arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu. İrfan Can attığı gol icin mutlu olduğunu belirtirken, “Bugun gol atmak icin cok uğraştım. Gol atacağımı da hissediyordum. Macta istediğim paslar da gelmedi. En sonunda vurmayı denedim ve guzel gol oldu” acıklamasında bulundu. DHA