Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay Bursa Hakimiyet'e acıklamalarda bulundu. Yeni sezonda teknik direktor Mutlu Topcu ile devam edip etmeyeceği yonundeki sorumuza Ali Ay, "Ben Mutlu Topcu'nun kalması taraftarıyım. Bunu da canı gonulden soyluyorum. Mutlu Topcu'dan cok memnunum. Cok calışkan, beyefendi bir teknik direktor hem de Bursalı. Başka bir teknik direktor gelse ne yapacak? Tuy mu dikecek" sozleriyle yanıt verdi. GİDECEK KALACAKLAR AKHİSAR'DAN SONRA Akhisar Belediyespor ile onumuzdeki hafta oynanılacak mactan sonra takımla ilgili onemli kararlar alacaklarına vurgu yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Yeni sezonun planlamasıyla ilgili kararımızı Akhisar ile oynayacağımız mactan sonra netleştireceğiz. Kadro yapılanması o zaman başlayacak. Hangi oyuncuyla devam edeceğiz, kimlere gitmelerini soyleyeceğiz, hepsi o zaman netleşecek. Kadromuzda yeni bir yapılanma olacak" dedi. TRANSFER BUTCESİ BELİRLEMEDİM Yeni sezon icin scout ekibinin araştırmalarını surdurduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, "Arkadaşların calışmaları suruyor. Kendilerine maliyeti duşuk, 4-5 fizik kapasitesi guclu oyuncu bulmalarını soyledim. Onlar bizle bilgileri paylaşacaklar. Bizim icin maliyet cok onemli. Ama henuz transfer icin bir butce belirlemedim" diye konuştu. BENİM NİYE HABERİM YOK? Son donemde takımın iki onemli ismi ve kaptanı Pablo Batalla ile Harun Tekin'in onumuzdeki sezon Bursaspor'dan ayrılacaklarına yonelik ortaya atılan iddialara da yanıt veren Ali Ay, "Bunları konuşuyorlar da Harun ve Batalla'nın Bursaspor'dan ayrılacaklarından benim niye haberim yok? İkisinin de sozleşmesi bizim elimizde. Harun'la daha yeni sozleşme uzattık. Onların durumu hakkında soz sahibi biziz" sozleriyle tartışmaya son noktayı koydu. Suha GURSOY
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ali Ay "Batalla ve Harun ayrılacaksa benim niye haberim yok?"