Hikmet Karaman'dan istifa sozleri: "Gerekeni yaparım"
Futbol0 Mesaj
●65 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hikmet Karaman'dan istifa sozleri: "Gerekeni yaparım"
-
04-10-2019, 19:50:49Hikmet Karaman'dan istifa sozleri: "Gerekeni yaparım" Super Lig'in 6. haftasında Konyaspor, sahasında Kayserispor'u 90+6'da attığı golle 2-1 mağlup etti. Macın ardından Kayserispor Teknik Direktoru Hikmet Karaman değerlendirmelerde bulundu. Karaman'ın acıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: "Mucadele yeterli değil. Oyun rakibin kendi kalesine attığı golle bize avantaj olarak başladı. 1-0'dan sonra rakibin anlayışına gore 2-0'ı bulmamız gerekirdi. Normalde oyunu tutsak 1-0 iceri gelirdik. Buralarda hatalıyız. İkinci yarı iki tane zorunlu değişiklik yaptık. Bu onemli. Adebayor, 35'ten sonra her an cıkabileceğini soyledi. Zaten sonra cıkardık. Yasir'i de cıkardık. Umut'un pozisyonları var. Oralarda 2'yi yakalasak farklı olurdu. Son bolumlerde de rakibin atakları var. Penaltıyı defalarca izledim. Hakem penaltıyı vermese, bu kadar net penaltıyı neden vermedin demezler. VAR'ı da bazen anlayamıyorum. Bir durdursalar, top Bilal ile Skubic'in ikisin ortasında. Bilal ve Skubic'in kafası. Top ortada. Bilal elini uzatmadı. Cok ağır bir karar. Direkt gelen top eline değse itiraz edemeyiz. Hakem de tekrarı izliyor. Karar veremedi. Belki de sahaya cıkarken taraftar baskısıyla kati kararla donmedi. Arkadan pozisyonda cok net gorunuyor. Bilal'in eline vurmuyor. İkisinin kafasının ortasında. Bu uzucu. Bundan daha uzucu olanı Pedro'nun kırmızı kart gormesi. Zaten ağır bir karar vermişsin. Derbide Cuneyt Cakır'ı gorduk. Sarıdan kırmızılar olabilirdi daha erken cıkarsaydı. Ben teknik adam olarak ne calıştığımı biliyorum. Taraftarlar da sabırsız. Onlar da benim istifamı istiyor. Ben gerekeni yaparım. Maalesef futbolda skor onemli. Rakibi de tebrik ediyoruz. Takım adına son derece uzgunuz." KAYNAK: İNTERNETHABER __________________