Barış Alıcı: "Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz"
Futbol0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Barış Alıcı: "Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz"
-
04-10-2019, 19:49:45Barış Alıcı: "Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz" Caykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Barış Alıcı, Super Lig'in 7. haftasında 6 Ekim Pazar gunu Trabzonspor'u konuk edecekleri macla ilgili, "Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz. İnşallah bu macta uc puanı biz alırız." dedi. Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman oncesi basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Barış Alıcı, sezona iyi başladıklarını ancak ardından bir duşuş yaşadıklarını dile getirdi. Kendilerine yonelik beklentiye dikkati ceken Barış, "Biz futbolcular olarak bu beklentiyi karşılamak zorundayız. İyi bir başlangıctan sonra boyle kazalar olabiliyor. Sonucta bu futbol. Biz yine calışmalarımızı surduruyoruz." diye konuştu. Barış, hafta sonu Trabzonspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, şunları soyledi: "Bu macın onemini biliyoruz. Psikolojik ve fiziksel olarak hazır şekilde maca cıkacağız. Trabzonspor karşılaşması Rize icin ayrı bir onem taşıyor. Kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğini sonuna kadar hissedeceğimizi duşunuyorum. Kendi sahamızda yenildiğimiz macta bile inanılmaz destek verdiler. Karadeniz derbisini kazanmak istiyoruz. İnşallah bu macta uc puanı biz alırız." Kendi performansını da değerlendiren Barış Alıcı, "Herkes oynamak ister ancak sadece 11 kişi sahada yer alabiliyor. Calışmalarıma devam ediyorum. Hicbir zaman o coşku ve isteği kaybetmedim. Bunu kaybederseniz olmaz. Daha fazla calışarak ilerleyen zamanlarda ilk 11'e girebileceğimi duşunuyorum. Takıma daha fazla katkı vermek istiyorum. Takım olarak ivmeyi yakaladığımız zaman, her şey daha guzel olacaktır." ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________