Kayserispor, Hikmet Karaman ile once yolları ayırdı, gec saatlerde ise deneyimli teknik adamın gorevine devam edeceği acıklandı. Karaman, Konya yenilgisi sonrası dun istifasını sundu. Kayserispor Yonetim istifayı kabul etti. Ancak gec saatlerde ise kulupten bir acıklama geldi: “Sayın Hikmet Karaman, saha sonuclarının beklenen seviyede olmaması uzerine yonetim kurulumuzla yaptığı goruşmede herhangi bir tazminat talebi olmaksızın gorevi bırakabileceğini, bu konuda kulup başkanımızın vereceği karara saygılı olacağını ifade etmiştir. Kulup başkanımız, yonetim kurulu ve diğer ilgililerle seri goruşmeler yapmış ve bu aşamada hocamızın gorevden ayrılmasının uygun olmayacağı kanaati oluşmuştur. Verilen karar teknik direktorumuzle paylaşılmış, kendisi de buna saygı duyarak gorevinde kalmıştır.” İki kez ligde tuttu Kayserispor’un zor zamanlarında gorev alan Hikmet Karaman iki farklı donemde Sarı-Kırmızılılar’ı ateş hattından cıkarıp ligde tutmayı başardı. İlk olarak 2004-205 sezonunun 8. haftasında Anadolu ekibinde calışmaya başlayan Karaman, 2 punla 17. sırada aldığı Kayserispor’un Super Lig’de kalmasını sağladı. İkinci kez gecen sezon işbaşı yapan tecrubeli calıştırıcı, 15. haftadaki Kasımpaşa macından once goreve geldiğinde Kayserispor 12 puanla duşme hattındaydı. Sarı-Kırmızılılar sezonu 41 puanla 10. basamakta tamamladı. Hikmet Karaman ikinci doneminde Kayserispor’da cıktığı 26 macta 7 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Kayserispor'da Hikmet Karaman once gitti, sonra geldi