Super Lig'in 7'nci haftasında MKE Ankaragucu ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını surdurdu. Teknik direktor Rıza Calımbay yonetiminde gercekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve duz koşu ile başladı. Top kapma, pas ve şut calışmasının ardından antrenman yarı sahada cift kale macla sona erdi. Dinlendirilen Hakan Arslan ile sakatlığı devam eden Serhiy Rybalka antrenmana katılmazken, Emre Kılınc ve Barış Yardımcı takımdan ayrı calıştı. Antrenmanda acıklamalarda bulunan kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt, Ankaragucu macına cok iyi hazırladıklarını belirterek, "Analizi yaptık. İnşallah gecen mac gibi iyi oynarız ve galibiyet alırız" dedi. Gecen sezon sıkıntılı gunler yaşadığını ifade eden Yeşilyurt, "Hocama cok teşekkur ediyorum. Gecen sene sıkıntılar yaşadım. Elimden gelen her şeyi yapmaya calışıyorum. Bazen iyi, bazen kotu oluyor. Futbol boyle bir şey. Bazen iyi zamanınız bazen de kotu zamanınız oluyor. İnşallah boyle devam eder. Ben de daha iyi, daha faydalı olurum. Bu sene ne kadar mac yaparsam o kadar iyi. Goller ve asistlerle hocamın bana olan guvenini yerine getirmek istiyorum" ifadelerini kullandı. DHA