Super Lig ekiplerinden Konyaspor, cumartesi gunu deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa macının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla surdurdu. Antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alper Uludağ, İstikbal Mobilya Kayserispor galibiyetinin kendileri icin onemli olduğunu soyledi. Alper Uludağ şunları kaydetti: "İstikbal Mobilya Kayserispor macı oncelikle ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Evimizde, taraftarlarımızın onunde mutlak 3 puan almak istiyorduk. Maca da aslında kotu başlamadık ama talihsiz bir gol yedik. Macı cevirmesi de kolay olmadı. İyi oyunla devreye 1-1 berabere girdik. Devre arasına daha rahat bir şekilde girdikten sonra ikinci devrede golleri bulabilirdik. Ancak Kayseri de bulabilirdi. Onemli olan 3 puandı. Son dakikada da olsa guzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı, taraftarlarımızı, hocalarımızı tebrik ediyorum." "3 PUANLA AYRILACAĞIMIZI UMUYORUM" Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını ifade eden Alper Uludağ, "Kayseri macı geride kaldı diye duşunuyorum. Kasımpaşa macının hazırlıklarına başladık. Kasımpaşa macını da 3 puanla kapatırsak o zaman bu galibiyetin daha cok anlam kazanacağının bilincindeyiz. O yuzden onumuze bakıyoruz. Kayseri macından once peş peşe iki deplasman macımız vardı. Acık soylemek gerekirse birini cok iyi oynadık, birini de iyi oynamadık. Denizli macı gibi oynarsak birbirimize yakın, hızlı ataklarla, basit oynarsak, kendimize guvenerek oynarsak oradan 3 puanla ayrılacağımızı umuyorum. Kendimize guveniyoruz da. O yuzden yuksek moralle ve motivasyonla maca gidiyoruz" diye konuştu. "HOCAMIZ ŞANS VERDİ, BEN DE GERİ CEVİRMEDİM" Teknik direktor Aykut Kocaman'ın kendisine verdiği forma şansını geri cevirmediğini de belirten Alper Uludağ, "Daha iyi olacağımı duşunuyorum. Hocamız bana şans verdi, ben de bu şansı geri tepmediğimi duşunuyorum. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yaptığını da biliyorum. Bu yuzden forma rekabeti her zaman iyidir. O nedenle sakatlık olmadan sezonu bitirmek istiyoruz. En onemlisi de bu zaten. Onemli olan takım. Kulup olarak da ileriye gittiğimiz zaman bence herkes bundan faydalanacaktır" şeklinde konuştu. HAZIRLIKLAR SURUYOR Ote yandan, yeşil-beyazlı ekip, akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa macının hazırlıklarını surdurdu. Teknik direktor Aykut Kocaman yonetiminde yapılan antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. İdman, cift kale macla sona erdi. Milli kaleci Serkan Kırıntılı ise takımdan ayrı olarak salonda calıştı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Alper Uludağ: Hocamız şans verdi ben de geri cevirmedim