Sumudica, AA muhabirine yaptığı acıklamada, takımlarını istedikleri hedefte tutabilmek icin yoğun caba sarf ettiklerini soyledi. Ligin 6. haftasındaki Goztepe macında hakem Ali Şansalan tarafından iptal edilen golle ilgili acıklama yapılmadığını ifade eden Sumudica, bu konudaki tutumu merak ettiğini dile getirdi. Taraftardan desteklerini esirgememesini isteyen Sumdica, "Daha fazla taraftar gelirse takımımız icin daha iyi olur. Onların desteklerini bekliyoruz. Maclarda başrolde futbolcuların olmasını istiyorum. Hakemlerin değil futbolcuların konuşulduğu maclar olsun." ifadesini kullandı. "Ceza almaktan korkuyorum" Sumudica, musabakalara hazırlanmak icin yoğun emek harcadıklarını vurgulayarak, "Turkiye’de cok fazla konuştuğunuz zaman ceza alıyorsunuz. Mac sırasında takımınızdan ayrı kalıyorsunuz. Fazla detaya girmek istemiyorum. Acıkcası ceza almaktan korkuyorum." dedi. Sahaya yansıtılan emeğe ve takıma destek olan taraftara saygı gosterilmesi gerektiğini ifade eden Sumudica, "Ceplerindeki parayı bilete veren taraftara saygı... Takımlarını desteklemek icin gelmişler. Hakem komitesinin Goztepe macının hakemine karşı alacakları tutumu merak ediyorum." değerlendirmesinde bulundu. gunluk gazeteler __________________