Macın ardından konuşan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, “Bana kulubumuz oyle bir organizasyon duzenledi ki.. İster istemez ustume baskı oluştu. Benim futbol gecmişime baktığınızda baskı ile iyi performans vermiş oyuncuyum. Baskı bazı oyunculara iyi gelmez ama bana iyi geliyor. Bu sevgiye bu ozveriye karşılık vermem gerekti. Once kulubumuze, taraftarlarımıza, başkanımıza teşekkur ederim. Cok zor transferdi, hem yonetimimiz hem de ben fedakarlık verdik” dedi. AYRI AYRI JESTLER YAPTILAR Burak, sozlerine şu şekilde devam etti: “Bir macta her şey bitmedi. Benim işim gol atmak. Bugun iyi başladık. Santrafor icin gol ekmek, su gibidir. Bu haftaya iyi gecirdik. One cıkmak istiyorsak, ilk haftalarda formsuzken one cıkmak gerek. Takım arkadaşlarıma teşekkur ederim. Hepsi ayrı ayrı jestler yaptılar. Trabzonspor, Burak Yılmaz’dan ibaret değil. Cok onemli genc ve tecrubeli oyuncularımız va” AVNİ AKER Mİ, MEDİCAL PARK MI? Avni Aker mi, Medical Park Stadı mı sorusuna ise Burak, “Avni Aker cok farklıydı benim icin. Cok buyuk başarılar kazandığımız. Hem bireysel hem de takım.. Oraya gidiş, orada evlerin arasından gecip gidiş cok ozeldi. Burası hic bir statla mukayese olmaz. 2010-11’de boyle bir atmosfer ambiyans vardı. Samimi konuşmak gerekirse gerekli performansı gosteremedik. Ama onlar bize inandığı sureci biz de gerekli performansı gostereceğiz” diye konuştu. YUSUF’A AYRI PARANTEZ ACMAK LAZIM Trabzonspor’un yeni Selcuk’u Yusuf Yazıcı mı? Sorusuna ise Burak, “Yusuf ekstra iyi bir oyuncu. Ote ki Yusuf’ta oyle. Alt yapıda bugun kadroda olan genc arkadaşlarımız var. Yusuf ayrı parantez acmak gerekirse yetenekli ve iyi bir insan. Biraz tecrubesiz genc. Hocamız ve yonetimimiz onun uzerinde ayrı duruyor. Yusuf’un hem bana, kendisine, Turk futboluna cok buyuk katkılar vereceğini duşunuyorum” ifadelerini kullandı. HaberTS __________________