PDU ® O Menajer Acıkladı
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- PDU ® O Menajer Acıkladı
-
04-10-2019, 19:34:10Trabzonspor'un Bayer Leverkusen'den transfer etmek istediği Aleksandar Dragovic'in goruşmelerinde menajer Ahmet Bulut'un devreye girerek, bordo-mavilillerin bu transferine engel olduğu iddia edilmişti. Dragovic'in menajeri Atakan Yiğit'e yonelik Ahmet Bulut'un sahte belge duzenleyerek, 26 yaşındaki Avusturyalı stoperi Fenerbahce, Beşiktaş, Galatasaray gibi kuluplere teklif ettiği one surulmuştu. Ahmet Bulut, Sporx'e yaptığı acıklamada sosyal medyada dolaşan bu belgelerin ve haberlerin yalan olduğunu, hukuki işlemleri başlattığını acıkladı. İŞTE AHMET BULUT'UN ACIKLAMASI... Turkiye'nin en değerli kuluplerinden biri olan Trabzonspor'la ilgili bir transfer hususunda adım gecen bazı haberler yapılmaktadır. Bana ait olduğu iddia edilen duzmece bazı yazışmalar ortaya atılarak Trabzonspor camiası ile karşı karşıya getirilmem hedeflenmektedir.. 1- Soz konusu yazışmalar kesinlikle bana ait değildir.. 2- Trabzonspor'un soz konusu transfer girişimiyle en ufak bir alakam yoktur ve olmamıştır. Kaldı ki, olsaydı bile ancak Trabzonspor'un lehine olabilirdi. 3- Bu konuda avukatlarım aracılığıyla gereken hukuki işlemler başlatılmıştır. 4- Uluslararası bir FIFA menajeri olarak, işimi ne kadar titiz ve ciddi yuruttuğum zaten kamuoyunun takdiridir. Bu tip asılsız konularla ilgili adımın yıpratılmasına donuk cabaları esefle kınıyorum. haberTS __________________