Trabzonspor'a Surpriz Başkan Adayı
Trabzonspor0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'a Surpriz Başkan Adayı
-
04-10-2019, 19:33:317395 kişinin oy kullanma hakkı bulunduğu 2015 Aralık ayı kongresinde 3062 oy alarak Trabzonspor Kulubu Başkanı secilen Muharrem Usta 2 yıllık surecte beklenen saha sonuclarını elde edemedi. Lucescu ve 50. Yılda şampiyonluk sozleri ile dikkat ceken Usta, Lucescu’yu Trabzonspor’a getirmeyi başaramazken, 50. Yılda şampiyonluk hedefinden de oldukca uzaklaştı. Yonetim icerisinde de istifaların ardı arkası kesilmezken, Trabzonspor’da olağan kongre tarihi de yaklaşmaya başladı. 2 Ekim 2017 tarihine kadar uzatılan uye aidat odemelerine delegeler yoğun ilgi gosterdi. Usta’nın hem maddi anlamda borcu ikiye katlaması hem de saha sonuclarının başarılı olmaması sebebiyle gercekleşecek kongrede farklı adayların olmasını bekleyen delegeler aidatlarını odedi. EN BUYUK ALTERNATİF HEKİMOĞLU Son kongrede cok ufak farkla secimi Muharrem Usta’ya kaybeden Celil Hekimoğlu, Trabzonspor delegelerini bayramlarda ihmal etmeyerek, gercekleşecek kongrede aday olacağının sinyalini verse de, yakın cevresine "borc cok buyuk. Boyle borcun altına girmem" şeklinde konuştuğu ve aday olmayacağını dile getiriyor. YONETİM İCİNDEN DE ADAY CIKABİLİR Eski başkan Sadri Şener’in kontenjanından yonetime giren Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp ve Tuncay Bekiroğlu’nun bir sonra gercekleşecek kongrede Muharrem Usta ile beraber olmayacakları konuşulurken, Sadri Şener’e yakın isimlerin birleşerek kendi iclerinden aday cıkartma ihtimalinin yuksek olduğu gelen bilgiler arasında. Trabzonspor’un eski genel sekreterlerinden Turan Alp’in oğlu, Trabzonspor tarihinin en genc yoneticisi olan Yusuf Reha Alp’in kardeşi olan Mehmet Yiğit Alp’in başkan adaylığı konusunda ismi ağır basıyor. İBRAHİM HACIOSMANOĞLU YENİDEN ADAY OLACAK MI? Trabzonspor’da goreve geldikten sonra buyuk borc yuku ve Faruk Ozak’ın muhalefetiyle yıpratılan İbrahim Hacıosmanoğlu, olağan kongre tarihi beklenmeden kulube kayyum atanması konusunda mahkeme acılmış ve kulubun hesapları mahkeme kararı ile kitlenerek futbolcuların serbest kalması sağlanmıştı. Hacıosmanoğlu’nu iyice yıpratan bu gelişmeler sonrasında olağan kongre tarihi beklenmeden Trabzonspor yonetimi mahkeme kararı ile olağanustu kongre kararı almak zorunda kalmıştı. Hacıosmanoğlu goreve secildikten sonra aradan 6 ay gecmeden Faruk Ozak’a yakın kaynaklar tarafından istifa cağrıları yapılarak yıpratılan Hacıosmanoğlu, kongre surecinde Ozak tarafından desteklenmesine rağmen başkan Muharrem Usta'yı eleştirerek yıpratmayı tercih etmedi. 2 yıldır Trabzonspor başkanlığı gorevini yuruten Muharrem Usta’ya kendisine yapılanları yapması beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu "secilen yonetimlere gorev suresi boyunca destek verilmeli. Beni yıpratmaya calışanlar Trabzonspor’un cektiği zararı umursamıyordu. Ben Trabzonspor’un zarar gormemesi adına kongre uyelerinin kararına saygı duyuyor, secilen başkan ve yonetime gorev suresi boyunca Trabzonspor'un başarılı olması icin destek veriyorum." ifadelerini kullanıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu kendisine yoneltilen olağan kongrede aday olup olmayacağı yonunde soruya ise, "şuanda bunları konuşmak takıma zarar verir" şeklinde cevap veriyor. HaberTS __________________